• DP-MB311

    Multi-function printer

DP-MB311 Multifunctionele printer

Voordelig zakelijk apparaat met hoge snelheid

  • Hoge afdruksnelheid van 30 ppm
  • Dubbelzijdig afdrukken/kopiëren met 28 ppm
  • Wifi- en gigabit-connectiviteit
  • Veilig afdrukken van pdf-bestanden met wachtwoordbeveiliging
  • 768 MB geheugen
  • Afdrukresolutie tot 1200 x 1200 dpi (werkelijke resolutie)
  • Mobiel afdrukken/op afstand afdrukken vanaf mobiele apparaten
  • Uitgebreide faxfuncties

De DP-MB311 multifunctionele printer is een apparaat met hoge prestaties en nieuwe wifi-connectiviteit, waarmee op afstand en mobiel kan worden afgedrukt vanaf handheld-apparaten.  

De DP-MB311 heeft een extra stevige behuizing en een levensduur van 300.000 pagina's, gecombineerd met een tonercartridge met een hoge productie van maar liefst 8000 pagina's, en kan daarmee met hoge snelheid enkelzijdig maximaal 100.000 pagina's per dutycycle afdrukken – ideaal voor grote bedrijven waar elke dag grote hoeveelheden worden afgedrukt.

Deze combinatie van hoge prestaties, uitgebreide functionaliteit en lange dutycycles betekent dat de kosten per afdruk van de DP-MB311 heel laag zijn – wat zeer positieve gevolgen heeft voor uw totale gebruikskosten.

Dubbelzijdig afdrukken met hoge snelheid Enkelzijdig afdrukken kan een verspilling zijn, en inefficiënt. Daarom heeft de DP-MB311 een mogelijkheid voor dubbelzijdig afdrukken. Bij conventionele multifunctionele A4-printers worden de pagina's één voor één omgekeerd, wat resulteert in trage prestaties en een lage productiviteit. De DP-MB311 heeft als enige een functie voor dubbelzijdig afdrukken met hoge snelheid, waardoor het afdrukken op beide zijden vrijwel even snel gaat* als enkelzijdig afdrukken.


*Met de DP-MB311 is de productiviteit bij dubbelzijdig afdrukken 93%.

Wifi- en gigabit-connectiviteit
De DP-MB311 heeft wifi- (en gigabit)-connectiviteit, zodat u snelle toegang tot het netwerk hebt zonder dat u kabels nodig hebt. 

Gebruikers kunnen ook mobiel en op afstand afdrukken vanaf handheld-apparaten zoals smartphones of tablets. U hebt de optie om met een mobiele afdruktoepassing of Google Cloud Print af te drukken vanaf uw mobiele apparaten.

Veilig afdrukken
De DP-MB311 kan documenten scannen als met een wachtwoord beveiligde pdf-bestanden, die alleen toegankelijk zijn door een wachtwoord in te voeren op het apparaat. Zeer vertrouwelijke documenten en formulieren kunnen dus eenvoudig worden gemaakt en belangrijke informatie kan worden veiliggesteld.

Eenvoudig adresboekbeheer
Dankzij LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) hoeft het adresboek op de DP-MB311 niet te worden bewerkt. In plaats daarvan kunt u informatie, zoals e-mailadressen of faxnummers die in adreslijstdatabases op uw netwerk zijn geregistreerd, gebruiken en rechtstreeks naar het apparaat verzenden.

Eco-modus
Het bedieningspaneel is voorzien van een speciale ECO-knop. Met de ECO-knop kunnen twee energiebesparende functies worden ingeschakeld. Ten eerste wordt de periode waarna de energiebesparingsmodus van de printer wordt ingeschakeld, ingesteld op één minuut. Tegelijkertijd worden automatisch de modi voor 2-op-1 en dubbelzijdig ingesteld, zodat er minder papier en stroom wordt gebruikt.


Ecodesign-informatie onder EU-verordening 801/2013; zie hier www.ptc.panasonic.eu
Download hier het milieuformulier van de DP-MB311.
Download hier het User information in accordance with RAL-UZ 171 "Blue Angel".