• UF-4600

    Hoogwaardige zakelijke scanner

UF-4600

De Panasonic UF-5600-/UF-4600-serie is de zakelijke faxoplossing die betrouwbare werking, een intuïtieve gebruikersinterface en een set krachtige functies biedt.

  • Hoogwaardige zakelijke scanner (1 pagina in 3 seconden*)
  • Documentgeheugen van 4 MB (capaciteit van 240 pagina's)
  • Afdruk-engine van maximaal 24 pagina's per minuut
  • Automatisch kiezen voor 200 nummers, waaronder 32 met sneltoetsen voor veelgekozen nummers
  • Automatische documentinvoer van 30 vel met "Job Build"-functie


Perfect voor kleine tot middelgrote kantoren of werkgroepen die bij hun dagelijkse werkzaamheden veel faxen.

De UF-4600 bevat een hoogwaardige zakelijke scanner die een pagina kan scannen in slechts 4 seconden*. De robuuste afdruk-engine voert scherpe en duidelijke A4-documenten uit met een verbluffende snelheid van 24 pagina's per minuut. Dankzij deze ongeëvenaarde combinatie van supersnel scannen en afdrukken bespaart u niet alleen tijd, maar verhoogt u ook de efficiëntie van uw bedrijf.

Dankzij de automatische documentinvoer met hoge capaciteit is het niet meer nodig om bij grote taken de pagina's één voor één in te voeren. Zelfs als een taak groter is dan de capaciteit van 30 vel van de ADF, kunt u met de functie Job Build meerdere gescande batches samenvoegen tot een enkele pakket. De standaardlade van 250 vel biedt ruim voldoende papier, zodat u niet steeds papier hoeft bij te vullen.

De UF-4600 heeft een automatische kiezer voor 200 nummers, waaronder 32 met sneltoetsen voor veelgekozen nummers op het voorpaneel en nog eens 168 verkorte nummers die u kunt selecteren op het lcd-display.

Voor informatie omtrent Ecodesign volgens de EU-richtlijn 801/2013, ga naar www.ptc.panasonic.eu
Download hier het milieuformulier van de UF-4600.