• Nieuws

Nieuws

28/09/2016

Panasonic kondigt de lancering aan van de nieuwste telg in het assortiment bedrijfscommunicatiesystemen: de KX-NSX. De nieuwe communicatieserver is speciaal ontworpen om bedrijven de flexibiliteit te bieden om overal en via elk gewenst apparaat klanten te woord te staan.

9/06/2016

Panasonic heeft zijn assortiment flatbedscanners uitgebreid met twee nieuwe modellen, die zijn ontworpen om de efficiëntie van uiteenlopende bedrijven te verhogen.

De A3-kleurendocumentscanners (KV-S7077 en KV-S7097) zijn gericht op de financiële sector, de horeca, de gezondheidszorg en de juridische sector en werken met een hoge snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.

28/04/2016

Panasonic Business heeft een nieuwe serie multifunctionele zakelijke printers geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor het snel, veilig en voordelig afdrukken van grote volumes.

De DP-MB500-serie is, net zoals de traditionele A4-modellen van Panasonic, betaalbaar, snel en ruimtebesparend, en kan daarnaast afdrukken op elk formaat van A6 tot A3, zodat nog efficiënter kan worden gewerkt.

10/12/2015

Panasonic heeft de KX-HDV330 SIP-telefoon gelanceerd, een nieuw high-end SIP-toestel voorzien van touchscreentechnologie. Het toestel is ontworpen om zowel midden- en kleinbedrijf als grotere organisaties communicatieprestaties van het allerhoogste niveau te bieden.

Pages