• Nieuws

Nieuws

10/12/2015

Panasonic heeft de KX-HDV330 SIP-telefoon gelanceerd, een nieuw high-end SIP-toestel voorzien van touchscreentechnologie. Het toestel is ontworpen om zowel midden- en kleinbedrijf als grotere organisaties communicatieprestaties van het allerhoogste niveau te bieden.

14/10/2015

Panasonic heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe veelzijdige aanvulling op de markt voor high-speed, multidocumentscanners. De A4-kleurenscanner KV-S2087 levert extra functionaliteit voor een aantrekkelijk prijs en is bijzonder interessant voor de financiële en juridische sector, de horeca en de zorgsector.

De KV-S2087 is bedoeld als aanvulling op de markt voor middelgrote tot grote zakelijke scanners en is voorzien van nieuwe tijdbesparende functies, waaronder een scansnelheid tot 85 ppm/170 IPM dubbelzijdig.

28/09/2015

Panasonic introduceert UC Pro, een gloednieuw systeem voor Unified Communication, dat in combinatie met de bekende KX-NS-serie een complete communicatie-oplossing biedt. Het systeem is vooral bedoeld voor middelgrote tot grote bedrijven en biedt tijdbesparing, nuttige  functionaliteit voor telewerkers en lagere gebruikskosten.

30/07/2015

Panasonic introduceert een nieuwe aanvulling op de bureautelefoons van de succesvolle Smart IP-lijn. De nieuwe KX-HDV230 SIP-bureautelefoon is door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak een echte aanwinst voor het midden- en kleinbedrijf.