• Nieuws

Nieuws

9/06/2016

Panasonic heeft zijn assortiment flatbedscanners uitgebreid met twee nieuwe modellen, die zijn ontworpen om de efficiëntie van uiteenlopende bedrijven te verhogen.

De A3-kleurendocumentscanners (KV-S7077 en KV-S7097) zijn gericht op de financiële sector, de horeca, de gezondheidszorg en de juridische sector en werken met een hoge snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.

28/04/2016

Panasonic Business heeft een nieuwe serie multifunctionele zakelijke printers geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor het snel, veilig en voordelig afdrukken van grote volumes.

De DP-MB500-serie is, net zoals de traditionele A4-modellen van Panasonic, betaalbaar, snel en ruimtebesparend, en kan daarnaast afdrukken op elk formaat van A6 tot A3, zodat nog efficiënter kan worden gewerkt.

10/12/2015

Panasonic heeft de KX-HDV330 SIP-telefoon gelanceerd, een nieuw high-end SIP-toestel voorzien van touchscreentechnologie. Het toestel is ontworpen om zowel midden- en kleinbedrijf als grotere organisaties communicatieprestaties van het allerhoogste niveau te bieden.

14/10/2015

Panasonic heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe veelzijdige aanvulling op de markt voor high-speed, multidocumentscanners. De A4-kleurenscanner KV-S2087 levert extra functionaliteit voor een aantrekkelijk prijs en is bijzonder interessant voor de financiële en juridische sector, de horeca en de zorgsector.

De KV-S2087 is bedoeld als aanvulling op de markt voor middelgrote tot grote zakelijke scanners en is voorzien van nieuwe tijdbesparende functies, waaronder een scansnelheid tot 85 ppm/170 IPM dubbelzijdig.

Pages