De uitdagingen van de financiële sector aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en effectiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

De mogelijkheid om toegang te krijgen tot bedrijfskritieke gegevens in het veld
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks werken waar andere technologie faalt. Nu kan uw buitendienst dus toegang krijgen tot de gegevens die zij op locatie nodig hebben, in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het scala aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor financieel werk in het veld, zoals een verzekeringsbeoordeling, en de rekenkracht die zij bezitten staat hen toe zelfs met de meest complexe technische documentatie om te gaan.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Het beschikbaar stellen van digitale informatie aan klanten in de moeilijkste mobiele situaties
Ja, dat is mijn uitadaging

Klanten in de financële sector willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Zij willen zeker niet wachten op een buitendienstmedewerker terwijl deze contact probeert te leggen met of zelfs een bezoek brengt aan een centraal kantoor. Toughbooks lossen dit probleem op.

Vanwege hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten een veel meer winstgevende projecten.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

De noodzaak om waarde te vinden in elk contact met de klant
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn ontworpen en gebouwd door mensen die begrijpen hoe financiële dienstverleners een groot deel van hun geld verdienen – door terugkerende klanten of meer handel van klanten die tevreden zijn met de service die zij ontvangen.

Bovendien staan zij uw mobiele verkopers toe meer te bieden aan de klant, extra of uitgebreidere services uit te voeren tijdens het bezoek, wat op zijn beurt meer winst voor uw bedrijf oplevert.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.