• Nieuws

Nieuws

11/09/2017

Panasonic Computer Product Solutions heeft Margot Lannoy aangesteld als de nieuwe Country Manager Benelux. Zij volgt hiermee Steven Vindevogel op, die onlangs werd benoemd tot Sales Director Nordic, UK, Benelux, France & Iberia bij Panasonic Toughbook. In haar nieuwe functie wordt Margot Lannoy verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de commerciële strategie voor Panasonic Computer Product Solutions Benelux.

7/09/2017
PostNL kiest voor Panasonic handhelds omwille van scansnelheid, lange batterijduur en gekantelde barcodescanner

Panasonic Computer Product Solutions heeft recentelijk een overeenkomst gesloten met PostNL, het grootste pakkettenbedrijf in de Benelux, voor de levering van bijna 5.000 robuuste Toughpad FZ-N1 handhelds. Met deze nieuwe handhelds kunnen de klanten van PostNL vertrouwen op een steeds betere, realtime traceability van hun bestelling, vanaf de sorteercentra tot aan het leveradres.

17/07/2017
Door mobiele medewerkers uit te rusten met robuuste notebooks, tablets en handhelds kunnen bedrijven in vijf jaar tijd 15% op hun TCO besparen. Dit blijkt uit een onderzoek door IDC in opdracht van Panasonic Business. Voor dit onderzoek werden meer dan 800 IT decision makers geïnterviewd om een volledig inzicht te krijgen in de totale kosten voor bedrijven van de schade van notebooks, tablets en handhelds.
6/07/2017
Vernieuwd platform op Toughpad FZ-N1 verbetert leveringen van Medux' Medipoint filialen Medux, een van Nederland’s grootste welzijnsorganisaties, heeft haar logistieke platform vernieuwd voor haar verschillende chauffeurs om de dienstverlening voor levering van hulpmiddelen naar mensen thuis, voor zowel uitleen als langdurend gebruik,  te optimaliseren.
Dit platform bestaat uit 120 robuuste FZ-N1 handhelds van Panasonic in combinatie met software van Sigmax voor alle chauffeurs van Medipoint.

Pages