• Nieuws

Nieuws

14/09/2016

L'Oréal ziet de toegevoegde waarde in van de hybride Toughbook CF-20 notebook met afneembaar toetsenbord.

Dankzij het veelzijdige design kan de CF-20 makkelijk ingezet worden bij de uiteenlopende taken van de L’Oréal vertegenwoordigers, gaande van het opnemen van bestellingen en stock tot het maken van foto’s en geven van presentaties.

 

 

13/09/2016
De nieuwe AMTS van Panasonic is ontwikkeld in nauwe samenwerking met autofabrikanten

Zellik, 13 september 2016. Panasonic lanceert vandaag op de Automechanika in Frankfurt de Panasonic Automotive Mobile Test Solution (AMTS), de nieuwste in-line testoplossing voor de automotive industrie. De AMTS werd ontworpen door Panasonic Global Design Solutions in samenwerking met enkele grote automobielfabrikanten. De oplossing combineert technologie voor efficiënte productie en initialisatie van voertuigen en kan ook eenvoudig in de IT-omgeving van autobedrijven geïntegreerd worden.

7/09/2016

Couderé Geomatic Engineering is gespecialiseerd in meet- en mappingoplossingen en de Belgische verdeler van spitstechnologische GPS positionerings- en meetapparatuur.

Voor een project in Congo leverde Couderé recent Toughbook CF-31 notebooks en Toughpad FZ-X1 handheld tablets die zullen ingezet worden bij hydrografische metingen van de waterwegen.

30/08/2016
Pijlen nu gericht op Europese markt voor rugged handhelds met 55% groei

Zellik, 30 augustus 2016. Panasonic kende in 2015 een sterke groei op de Europese markt voor rugged notebooks en tablets, aldus marktanalist VDC Research. Op dit moment zijn de Panasonic rugged devices de meest succesvolle toestellen in heel Europa met een marktaandeel van 66% in het segment van rugged notebooks en convertibles en een marktaandeel van 59% in het segment van rugged tablets.

Pages