• Nieuws

Nieuws

14/03/2017
*/ /*-->*/

Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet en accu 

21/02/2017

BeGeo is het platform voor geo-deskundigen, gebruikers van geo-informatie en aanbieders van geo-diensten en geo-producten. Op BeGeo komen overheid, de bedrijfs- en de onderzoekswereld bij elkaar om kennis over te dragen, ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten.

Panasonic Toughbook Toughpad is ook aanwezig met haar robuuste Toughbook notebooks en Toughpad tablets, die onmisbaar zijn en flexibel kunnen ingezet worden door geo-professionals, waaronder de gloednieuwe rugged 10.1" Android Toughpad FZ-A2 tablet.

1/12/2016

Arriva is als Nederlands bedrijf een van de grootste spelers op het gebied van bus- en treinverkeer. Inmiddels zijn er meer dan 40.000 mensen werkend bij het bedrijf. De Toughbook notebooks van Panasonic bewijzen zich het beste door de ervaringen van gebruikers en daar is Arriva er een van. Arriva heeft via partner DatAction gekozen voor Panasonic.

8/11/2016

Zellik, 08 november 2016. In een wereld, waarin elk jaar nieuwe technologieën worden geïntroduceerd, is het interessant om te zien welke verdwijnen. Een recent onderzoek van comScore heeft aangetoond dat het gebruik van desktopcomputers snel afneemt. Zo liggen de cijfers voor het gebruik van desktopcomputers voor het surfen op internet in de afgelopen vier maanden aanzienlijk lager dan in dezelfde periode vorig jaar.

Pages