• Nieuws

Nieuws

12/10/2016
Panasonic COMPASS – Complete AndroidTM Services and Security
29/09/2016
20 jaar aan innovatie met productiviteit als hoofddoel

Zellik, 29 september 2016. Panasonic Toughbook viert deze maand haar 20e verjaardag. De geschiedenis van de Toughbook strekt zich over bijna 30 jaar uit en begon in 1987, toen Panasonic ervaring had opgedaan met het produceren van draagbare pc's en optrad als channel OEM. Vanwege hun eigen kijk op computing, bood Panasonic een antwoord op de vraag aan professionele, robuuste computers met verhoogde duurzaamheid en lagere total cost of ownership.

14/09/2016

L'Oréal ziet de toegevoegde waarde in van de hybride Toughbook CF-20 notebook met afneembaar toetsenbord.

Dankzij het veelzijdige design kan de CF-20 makkelijk ingezet worden bij de uiteenlopende taken van de L’Oréal vertegenwoordigers, gaande van het opnemen van bestellingen en stock tot het maken van foto’s en geven van presentaties.

 

 

13/09/2016
De nieuwe AMTS van Panasonic is ontwikkeld in nauwe samenwerking met autofabrikanten

Zellik, 13 september 2016. Panasonic lanceert vandaag op de Automechanika in Frankfurt de Panasonic Automotive Mobile Test Solution (AMTS), de nieuwste in-line testoplossing voor de automotive industrie. De AMTS werd ontworpen door Panasonic Global Design Solutions in samenwerking met enkele grote automobielfabrikanten. De oplossing combineert technologie voor efficiënte productie en initialisatie van voertuigen en kan ook eenvoudig in de IT-omgeving van autobedrijven geïntegreerd worden.

Pages