• Nieuws

Nieuws

21/11/2017

Het Wit-Gele Kruis van Oost-Vlaanderen, een van de grootste thuiszorgorganisaties in België, heeft haar meer dan 1.400 verpleegkundigen voorbereid op de digitale transformatie van de gezondheidszorg. Hiervoor krijgen de verpleegkundigen als werkmiddel de nieuwe Panasonic FZ-A2 Toughpads en een nieuwe mobility oplossing waarmee ze alle administratieve taken, zoals hun dagplanning, verpleegkundige dossiers en informatie voor huisartsen volledig paperless en in realtime kunnen uitvoeren.

14/11/2017

Bezoek Panasonic Toughbook Toughpad tijdens de Maintenance Happening van Maintenance Magazine
op 30 november in Sint-Niklaas!

De Maintenance Happening van Maintenance Magazine op 30 november in Sint-Niklaas in samenwerking met BEMAS is een gloednieuw congres dat maintenance managers en bedrijven informatie wil verschaffen om hun service- en onderhoudsstrategie te transformeren en in contact te komen met projectdeskundigen en vakgenoten.

9/10/2017

Het Nederlandse onderzoeksteam Brainfly onderzoekt het effect van de veranderende zwaartekracht op hersenfuncties, waarbij de nadruk ligt op onderzoek naar de mogelijkheden van brain-computer interfaces (BCI) in de ruimte. Het team zal Toughbook notebooks gebruiken om tijdens parabolische vluchten hersenfuncties in gewichtloze toestand te testen. De studie van BrainFly wordt ondersteund door de European Space Agency (ESA).

5/10/2017

Panasonic Computer Product Solutions heeft opnieuw het contract met Proximus gewonnen voor de gefaseerde vernieuwing van ongeveer 3.500 laptops voor hun servicetechnici. Panasonic levert reeds 18 jaar de notebooks waarmee de technici van Proximus elke dag de baan op gaan om het netwerk te installeren, te onderhouden en te upgraden zowel bij eindgebruikers als bij bedrijven.

Pages