• Specialist Engineering

Ontworpen door Panasonic specialisten voor specialisten

In tegenstelling tot onze concurrenten worden er geen onderdelen van externe leveranciers gebruikt voor het samenstellen van onze Panasonic Toughbooks. Elk onderdeel van onze Toughbook ontwerpen en bouwen wij zelf. Dit betekent dat elke vorm, elk kenmerk en elke functie speciaal is gebouwd met een bepaald doel en is onderworpen aan een ongeëvenaarde kwaliteitscontrole.

Schok- en valbestendige Toughbooks

Ongeveer 50% van alle schade aan notebooks ontstaat door ongelukken onderweg zoals valpartijen en andere schokken. Het scherm, de behuizing en de harde schijf worden het vaakst beschadigd, en daarom hebben wij Toughbooks zo gebouwd dat zij stoot- en schokbestendig zijn. De Toughbook behuizing is gemaakt van een magnesiumlegering die de sterkte van de behuizing diverse malen groter maakt dan die van gewone hardplastic behuizingen.

Het gebruik van flexibele ophanging en verdikkingsmiddel voor magnesiumlegeringen op alle schermen beschermt het scherm en absorbeert schokken. De harde schijven zijn ingebed in een nieuw type materiaal dat eersteklas stoot- en schokbescherming biedt.Alle fully-ruggedized modellen voldoen aan de MIL-Standaard (MIL-STD 810G)¹ voor schokresistentie, en voldoen hiernaast aan de Ingress Protection standaard IP65 voor water- en stofresistentie².
 

Alle werkomstandigheden, tijden en cijfers die worden aangehaald zijn optimale of ideale niveaus en kunnen mogelijk afwijken als resultaat van individuele en lokale omstandigheden.
¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens de MIL-STD-810G Methode 516.6 Procedure IV test voor een val tijdens transport.
² Getest door een onafhankelijk extern laboratorium conform MIL-STD-810G en IEC 60529, secties 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3