Gezondheidszorg

Toughbook helpt de prestaties in de gezondheidszorg optimaliseren

In de gezondheidszorg kan het beschikken over de juiste gereedschappen een kwestie zijn van leven of dood. Uw personeel uitrusten met toestellen die in een oogwenk patiëntdossiers op kunnen vragen of kritieke gegevens terug kunnen sturen vanaf de plaats van een ongeluk of verzorging betekent een grote verbetering van de zorgverlening.

Dit is waar een Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in zijn element is.

Dankzij hun passief gekoeld design, verzegelde interfaces, schokbestendige harde schijven en uitzonderlijk lage magnetische emissieniveaus – alsook hun resistentie voor ontsmettingsmiddelen – helpen Toughbooks de prestaties in de gezondheidszorg te optimaliseren.

De meest up to date patiëntdossiers kunnen van een centrale server worden opgevraagd, bijgewerkt en onmiddellijk weer op de server opgeslagen, via een beveiligd draadloos netwerk. Pen, papier en met de hand geschreven notities worden vervangen door een efficiënt zorgverleningsproces met real-time toegang tot patiëntdossiers en laboratoriumtesten.

Graag tonen wij u hoe Toughbooks met u samen en voor u kunnen werken.

Hoe zij andere organisaties helpen die vergelijkbaar zijn met de uwe. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.