Toughbook gaat samen met u de uitdagingen van de zorgverlening aan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw mobiele professionele zorgverleners? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

Elektronische patiëntendossiers en -gegevens opvragen op de plek van verzorging
Ja, dat is mijn uitadaging

Door uw personeel de hele dag door en op elke locatie instant toegang te geven tot patiëntendossiers kunnen zij meer tijd besteden aan patiënten en een betere zorg leveren. Toughbooks maken dit mogelijk met ongeëvenaarde connectiviteit en aanvullende eigenschappen zoals een uitzonderlijk lange batterij-autonomie en uitgebreide mogelijkheden voor databeveiliging.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Toegang tot elektronische patiëntdossiers in een hygiënische omgeving
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij zijn ontwerp zonder ventilator en met modellen zoals de CF-H2 die resistent is tegen 42 soorten ontsmettingsmiddelen en die voldoet aan de EU certificaties voor ziekenhuisveiligheid, zijn Toughbooks uitermate geschikt voor omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

 

Zorgtaken automatiseren, ook bij mobiele zorgverlening
Ja, dat is mijn uitadaging

Automatiseren van medische taken zoals het toedienen van medicijnen en verzamelen van vitale functies verbetert de productiviteit van de zorgverlener en vermindert fouten. De Panasonic Toughbook CF-H2 heeft specifieke eigenschappen voor de gezondheidszorg zoals geïntegreerd draadloos netwerk, smartcard lezer, camera, RFID, streepjescodescanner en HSPA. Dit resulteert in een uiterst lichte, mobiele 21e eeuwse “medische kit” voor professionals in de gezondheidszorg.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.