• Broadcast & ProAV en Industrial Medical Vision

    Remote Camera 4K VariCam Switchers Studio Camera Camcorder P2HD IMV
  • Panasonic @ NAB 2017
  • panasonic, professional camera, medical camera, IMV IMV

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Broadcast & ProAV
Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Berliner Philharmoniker en Panasonic werken samen voor technologie-ontwikkeling

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms.

NewTek en Panasonic vereenvoudigen IP-configuratie

Panasonic en NewTek komen met NewTek AutoLink™, een nieuwe softwaretoepassing waarmee PTZ-camera's in een netwerk worden gedetecteerd en automatisch worden aangesloten.

Filmfestival Camerimage 2016

Filmfestival Camerimage 2016. Panasonic is er trots op officieel sponsor te zijn van het internationale filmfestival Camerimage 2016 in Bydgoszcz (Polen).

Panasonic kondigt op IBC 2016 nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™3 aan

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3.

Panasonic focust tijdens IBC 2016 op 4K, MOIP en HDR

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, ontwikkelingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbeteringen.

Panasonic AVC Ultra-LongG krijgt complete end-to-end Avid-workflowondersteuning

Panasonic en Avid® hebben de eerste complete end-to-end workflowondersteuning aangekondigd voor het videoformaat AVC Ultra-LongG. Hierdoor kunnen producers en omroepen nu profiteren van het uiterst efficiënte compressiesysteem van Panasonic en tegelijk gebruik blijven maken van de gestroomlijnde workflows waaraan ze gewend zijn.

Panasonic en Codex presenteren een nieuw RAW VariCam-systeem op IBC 2016

Panasonic presenteert op IBC 2016 een nieuwe versie van de VariCam 35 die geschikt is voor professionele film en die is uitgerust met een gezamenlijk ontwikkelde Codex-recorder waarmee ongecomprimeerde 4K RAW-beelden kunnen worden opgenomen.  

Panasonic cameras used in NEP’s first European 4K broadcasting vehicle

Swiss football fans will be able to watch matches from the Raiffeisen Super League in Ultra High Definition (UHD), thanks to Panasonic’s AK-UC3000 and the new broadcasting vehicle from NEP.

IBC 2016

IBC 2016

Panasonic komt met nieuwe hand-held camcorder op instapniveau

Panasonic heeft een nieuwe palm-camcorder aangekondigd die is bedoeld voor semiprofessionele videomakers op evenementen, als vervanging van de populaire AG-AC90.

NAB 2016: Panasonic breidt assortiment studiocamera's uit

Panasonic heeft op de NAB 2016 de onmiddellijke beschikbaarheid aangekondigd van het 4K-systeem AK-UC3000 en de AK-HC5000, die 1080p-beelden levert met 240 fps. Daarmee wordt het assortiment studiocamera’s aanzienlijk uitgebreid.

4K-camera-assortiment van Panasonic uitgebreid

Panasonic has announced an expansion to its professional 4K camera line up with the launch of two cost effective, high-power zoom, integrated lens camcorders.

Panasonic en Canon demonstreren oplossing voor 4K-video over IP op NAB 2016

Panasonic will use NAB 2016 to demonstrate the results of a collaboration with Canon Inc., on a proposed Video Over IP (VoIP) solution, using the newly-developed VoIP gateway for 4K and HD.

MEDIAPRO kiest voor Panasonic 4K tijdens El Clasico

The Panasonic AK-UC3000 has been used by MEDIAPRO for the first live 4K broadcast of the Barcelona vs Real Madrid ‘El Clasico’ match.

PANASONIC ADDS VARICAM LT TO CINEMA LINEUP

Panasonic breidt haar film assortiment verder uit met de VariCam LT, een compacte lichtgewicht camera die beschikt over veel functies van de 4K VariCam 35. Met de VariCam LT kunnen opnames in zowel 4K (4096 x 2160) als UHD (3840 x 2160) gemaakt worden en beschikt over een hoge gevoeligheid, laag geluidsniveau, breed dynamisch bereik en filmische scherptediepte.

HET BESTE VAN BROADCAST TE BEKIJKEN OP ISE 2016

Panasonic heeft op de ISE 2016 zijn broadcastproducten voor live videoproducties van evenementen en voorstellingen getoond.

Voetbalwedstrijd Real Madrid- FC Barcelona voor het eerst in 4K

Eerste live Mediapro-productie van "El Clasico" in Ultra-High Definition met Panasonic-camera's

Wereldwijde introductie van commerciële bundel van Panasonic en LiveU

Panasonic en LiveU hebben samen een pakket geïntroduceerd dat bestaat uit camera's van Panasonic en de ultrakleine veldunit van LiveU.

Panasonic demonstreert nieuw liveproductie-aanbod op IBC'15

Panasonic showcases new Live production lineup at IBC’15. Panasonic has introduced its new range of 4K cameras, studio cameras and switchers in Europe...

Professional Camera Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Professional Camera Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Service en downloads

Bij Panasonic zijn wij ervan overtuigd dat service van cruciaal belang is voor een lonende gebruikerservaring. Daarom wordt onze technologie geruggensteund door een service door experts, voor en na de verkoop.