• Panasonic DVX200 Promotion

AG-DVX200EJ Promotie

 

Alle aankopen van een AG-DVX200EJ tussen 01 juni 2016 tot 31 maart 2017 zullen door Panasonic beloond worden met een onmiddellijke korting t.w.v 300 euro op de accesoires bested voor een AG-DVX200EJ toestel.

De accessoires dienen geschikt te zijn voor een AG-DVX200EJ camera. (non-Panasonic accessoires komen niet in aanmerking) en moeten aangeboden worden door de deelnemende Panasonic dealers, hun assortiment en beschikbaarheid.

Klanten worden aanbevolen hun geauthoriseerde dealer te contacteren voor informatie en beschikbaarheid.

 

 

 

Regels & voorwaarden voor deelname aan de AG-DVX200EJ promotie:

 

De Promotor is Panasonic Marketing Europe GmbH, Hagenauer Str. 43, 65203 Wiesbaden, Duitsland.                                                                                                                                                   

 

1) Bij aankoop van een AG-DVX200 camcorder bij een deelnemende dealer tussen 1 juni 2016 en 31 maart 2017, ontvangt u gratis de accessoires die u voor deze camcorder gekozen heeft met een maximumwaarde van 300 euro* per aangekochte camcorder (incl. lokale verkoopbelasting zoals BTW).

Indien de waarde van het gekozen accessoire boven 300 euro ligt, dan zal deze 300 euro afgetrokken worden van de totale dealerverkoopprijs van het accessoire.

(*) [bedrag wordt uitgedrukt volgens lokale munteenheid]

 

2)  Noodzakelijke voorwaarde voor deelname: de aankoop van een AG-DVX200 Camcorder.

 

3) De accessoires kunnen gekozen worden uit het aanbod van accessoires (incl. accessoires niet van Panasonic) van de deelnemende dealer die geschikt zijn voor de aangekochte AG-DVX200 Camcorders, afhankelijk van de beschikbaarheid van de dealer.

               

4) Deze aanbieding is uitsluitend bestemd voor professionele eindgebruikers die de camcorder aankopen via Panasonic Marketing Europe GmbH. Deze aanbieding is niet open voor resellers en dealers. 

 

5) Deze actie is enkel geldig voor aankopen van professionele eindgebruikers uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Spanje, Portugal, Cyprus, België, Nederland, Luxemburg, Malta, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Servië, Macedonië, Albanië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Montenegro, Tsjechië, Slovakije, Polen, Roemenië, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Andorra, Griekenland, Finland en Bulgarije en voor de bovengenoemde producten aangeleverd via Panasonic Marketing Europe GmbH.

Contacteer uw dealer om na te gaan of ze deelnemen aan deze actie.

 

Enkel voor FRANKRIJK: Een professionele gebruiker is: een fysiek persoon of bedrijf die handelt voor beroepsmatige doeleinden en niet als consument.

 

6) Er is geen cash-alternatief voor deze aanbieding.

 

7) Om van deze aanbieding te kunnen genieten, aanvaardt de professionele eindgebruiker dat zijn of haar dealer een kopie van zijn factuur of van een ander bewijsstuk doorstuurt naar de Promotor. Gegevens van de eindgebruiker zullen enkel gebruikt worden voor de afhandeling van deze aanbieding en zullen nadien verwijderd worden uit de database van Panasonic.         

 

8) Elke vorm van belastingheffing die verbonden is aan deze aanbieding valt onder de verantwoordelijkheid van de professionele eindgebruiker.