• Nieuws

Nieuws

9/09/2016

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, aanpassingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbetering.

9/09/2016

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3. De AU-XPD3, die is uitgerust met Thunderbolt™ 3 voor gegevensoverdracht met 10 Gbps, bereikt opmerkelijk hoge overdrachtssnelheden, waardoor een supersnelle workflow mogelijk wordt.

6/09/2016

Panasonic en Avid® hebben de eerste complete end-to-end workflowondersteuning aangekondigd voor het videoformaat AVC Ultra-LongG. Hierdoor kunnen producers en omroepen profiteren van het uiterst efficiënte compressiesysteem van Panasonic maar tegelijkertijd gebruik blijven maken van de gestroomlijnde workflows waaraan ze gewend zijn. Veel nieuwsorganisaties en omroepen maken opnames met AVC Ultra-LongG vanwege de hoge kwaliteit, terwijl met de helft van de opslagruimte volstaan kan worden.

1/09/2016

Panasonic presenteert op IBC 2016 een nieuwe versie van de VariCam 35 die geschikt is voor professionele film en die is uitgerust met een gezamenlijk ontwikkelde Codex-recorder waarmee ongecomprimeerde 4K RAW-beelden kunnen worden opgenomen.  De VariCam Pure is de nieuwste toevoeging aan Panasonic’s gamma van professionele filmproducten van Panasonic.

Pages