• Evenementen

Evenementen

6/01/2017

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms. Deze samenwerking ging van start op 1 januari 2017 en is bedoeld om de mogelijkheden te verkennen van een authentieke live-ervaring van een concertzaal thuis en in de auto te creëren.

9/09/2016

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, aanpassingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbetering.

9/09/2016

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3. De AU-XPD3, die is uitgerust met Thunderbolt™ 3 voor gegevensoverdracht met 10 Gbps, bereikt opmerkelijk hoge overdrachtssnelheden, waardoor een supersnelle workflow mogelijk wordt.

6/09/2016

Panasonic en Avid® hebben de eerste complete end-to-end workflowondersteuning aangekondigd voor het videoformaat AVC Ultra-LongG. Hierdoor kunnen producers en omroepen profiteren van het uiterst efficiënte compressiesysteem van Panasonic maar tegelijkertijd gebruik blijven maken van de gestroomlijnde workflows waaraan ze gewend zijn. Veel nieuwsorganisaties en omroepen maken opnames met AVC Ultra-LongG vanwege de hoge kwaliteit, terwijl met de helft van de opslagruimte volstaan kan worden.

Pages