• Security Technology

    panasonic, security solutions, technology, security for business

ANPR
Automatic Number Plate Recognition Technology (technologie voor automatische nummerbordherkenning

De Panasonic-technologie voor automatisch nummerbordherkenning (ANPR) moet het veiligheidsaspect van een groot aantal toepassingen revolutioneren. Met deze technologie kan een bewakingscamera de gegevens van een nummerbord detecteren, die vervolgens in een database worden opgeslagen. 

Hoe werkt het?

 

panasonic, number plate recognition, security solutions, security technology, surveiillance, anpr, npr, lprDe software voor automatische nummerbordherkenning registreert elk nummerbord dat binnen het bereik van de bewakingscamera komt.

 

 

 

 

 

 

 

panasonic, security technology, surveillance camera, number plate recognition, anpr, npr, lpr      Een gebruiker kan er vervolgens voor kiezen deze informatie toe te voegen aan een database en het desbetreffende nummerbord categoriseren door er tags aan toe te wijzen. 

 

 

 

 

 

 

 

panasonic, surveillance camera, number plate recognition, security camera, anpr, npr, lprNadat het nummerbord is toegevoegd aan de database, kan de gebruiker extra informatie toevoegen, zoals de naam van de eigenaar en het model van de auto. Er kan ook een alarmsysteem worden opgezet, waarbij de gebruiker wordt gewaarschuwd als een van de camera's in he t systeem een bepaald nummerbord heeft herkend. 

 

 

 

 

 

panasonic, number plate recognition, surveillance technology, security camera, anpr, npr, lprNadat dit protocol is geactiveerd, wordt automatische en alarm geactiveerd zodra het gemarkeerde nummerbord wordt aangetroffen. Vervolgens wordt een bericht weergegeven met de actie die de huidige gebruiker moet ondernemen, zoals in de afbeelding.

 

 

 

 

 

 

Met deze bewakingstechnologie kan uw bedrijf dit proces veilig en efficiënt automatiseren. Door deze automatisering kunnen medewerkers bovendien via de efficiënte database alle mogelijke bedreigingen doorgeven aan latere gebruikers.