• Nieuws

Nieuws

11/10/2016

Panasonic maakt vandaag bekend dat de nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal ontworpen is voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritische toepassingen, nu verkrijgbaar is. De Aero-PTZ (WV-SUD638) levert Full HD-beelden met 60 fps en heeft een 30x optische zoomlens. De stevige lichtgewicht glasvezelbehuizing is onder meer bestand tegen erosie en aantasting door zout en is daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden.

22/09/2016

Panasonic heeft op Security Essen 2016 een nieuwe serie netwerkcamera's geïntroduceerd waarin Full HD-resolutie wordt gecombineerd met de nieuwste software van het bedrijf. Zo is tot 80% minder bandbreedte nodig voor opslag en netwerk dan bij H.265. Deze twee nieuwe boxcamera's, WV-S1132 en WV-S1131 zijn de eerste camera's van het nieuwe Panasonic i-PRO Extreme-cameraplatform.

22/06/2016

Panasonic Business is bezig met de onwikkeling van drone-opsporingstechnologie om de dreiging van ongevallen en terroristische aanslagen met drones te kunnen verminderen. 

20/06/2016

Panasonic Business maakt op de IFSEC 2016 gebruik van de gelegenheid om enkele slimme technologieën te introduceren waarmee de totale kosten van beveiligingssystemen omlaag kunnen, en de branche te vragen nog eens na te denken over de manier waarop CCTV wordt aangeschaft.

Panasonic demonstreert zijn nieuwe cameratechnologie die is voorzien van maskeringstechnologie voor personen, veilige communicatie, slimme codering en een regenafstotende coating, maar ook van VIQS en gezichtsherkenning. Volgens het bedrijf leiden die tot lagere totale kosten.

Pages