• Nieuws

Nieuws

24/04/2017

Panasonic introduceert een nieuw, volledig IP-gebaseerd video-intercomsysteem dat inspeelt op de toenemende integratie van toepassingen in gebouwbeheersystemen. Op het nieuwe systeem, de VL-VN1900, kan een groot aantal apparaten, zoals CCTV-camera's, SIP-telefoons en netwerkvideorecorders aangesloten worden. Via Power over Ethernet kan het systeem met één kabel worden aangesloten om zo installaties eenvoudiger en goedkoper te maken. Met een extra controlbox ondersteunt het systeem tot 2000 SIP-apparaten met standaard-PoE.

18/04/2017

Het assortiment bewakingscamera's van Panasonic is uitgebreid met een nieuwe gebruiksvriendelijke camera die CCTV-bewaking in steden goedkoper maakt. Dat is mogelijk dankzij de lage kosten voor onderhoud en data-opslag.

22/02/2017

Panasonic introduceert het Elite-assortiment beveiligingsproducten voorzien van de meest geavanceerde  cameratechnologie. Het speciaal geselecteerde premium-assortiment bevat functies die verder gaan dan de traditionele bewaking. De camera’s beschikken over een Smart Coding-compressie en een versleuteling voor veilige communicatie. Daarnaast zijn de camera’s tenminste voorzien van een Full HD-resolutie; een aantal zelfs 4K.

11/10/2016

Panasonic maakt vandaag bekend dat de nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal ontworpen is voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritische toepassingen, nu verkrijgbaar is. De Aero-PTZ (WV-SUD638) levert Full HD-beelden met 60 fps en heeft een 30x optische zoomlens. De stevige lichtgewicht glasvezelbehuizing is onder meer bestand tegen erosie en aantasting door zout en is daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden.

Pages