• Nieuws

Nieuws

22/06/2016

Panasonic Business is bezig met de onwikkeling van drone-opsporingstechnologie om de dreiging van ongevallen en terroristische aanslagen met drones te kunnen verminderen. 

20/06/2016

Panasonic Business maakt op de IFSEC 2016 gebruik van de gelegenheid om enkele slimme technologieën te introduceren waarmee de totale kosten van beveiligingssystemen omlaag kunnen, en de branche te vragen nog eens na te denken over de manier waarop CCTV wordt aangeschaft.

Panasonic demonstreert zijn nieuwe cameratechnologie die is voorzien van maskeringstechnologie voor personen, veilige communicatie, slimme codering en een regenafstotende coating, maar ook van VIQS en gezichtsherkenning. Volgens het bedrijf leiden die tot lagere totale kosten.

19/05/2016

Panasonic Business introduceert op IFSEC 2016 de meest robuuste PTZ-bewakingscamera in de beveiligingssector. De camera is speciaal ontworpen voor zeer extreme weersomstandigheden en bedrijfskritische toepassingen. De robuuste Aero-PTZ (WV-SUD638) heeft een Full HD-resolutie bij 60 fps met een 30x optische zoomlens. De camera beschikt daarnaast over hybride beeldstabilisatietechnologie en gyroscopische sensoren om de invloed van trillingen van buitenaf tot een minimum te beperken.

12/05/2016

Panasonic lanceerde tijdens haar Integrated Solutions Day, die op 30 april plaatsvond in het Louwmanmuseum in Den Haag, haar allereerste 4K-bewakingscamera. De WV-SFV781L dome camera levert ‘True 4K’-beeldkwaliteit en –resolutie, zowel in het midden als in de hoeken van het beeld. Hierdoor biedt de camera een groter beeldbereik tegen een lagere kostprijs.

Pages