• Nieuws

Nieuws

22/02/2017

Panasonic introduceert het Elite-assortiment beveiligingsproducten voorzien van de meest geavanceerde  cameratechnologie. Het speciaal geselecteerde premium-assortiment bevat functies die verder gaan dan de traditionele bewaking. De camera’s beschikken over een Smart Coding-compressie en een versleuteling voor veilige communicatie. Daarnaast zijn de camera’s tenminste voorzien van een Full HD-resolutie; een aantal zelfs 4K.

11/10/2016

Panasonic maakt vandaag bekend dat de nieuwe robuuste PTZ-bewakingscamera, die speciaal ontworpen is voor de meest extreme weersomstandigheden en bedrijfskritische toepassingen, nu verkrijgbaar is. De Aero-PTZ (WV-SUD638) levert Full HD-beelden met 60 fps en heeft een 30x optische zoomlens. De stevige lichtgewicht glasvezelbehuizing is onder meer bestand tegen erosie en aantasting door zout en is daardoor geschikt voor alle weersomstandigheden.

22/09/2016

Panasonic heeft op Security Essen 2016 een nieuwe serie netwerkcamera's geïntroduceerd waarin Full HD-resolutie wordt gecombineerd met de nieuwste software van het bedrijf. Zo is tot 80% minder bandbreedte nodig voor opslag en netwerk dan bij H.265. Deze twee nieuwe boxcamera's, WV-S1132 en WV-S1131 zijn de eerste camera's van het nieuwe Panasonic i-PRO Extreme-cameraplatform.

22/06/2016

Panasonic Business is bezig met de onwikkeling van drone-opsporingstechnologie om de dreiging van ongevallen en terroristische aanslagen met drones te kunnen verminderen. 

Pages