• more info
  • Visual System Solutions

    Door hoge kwaliteit met toonaangevende technologie te combineren, biedt Panasonic Visual System Solutions u de meest innovatieve producten ter wereld.

    Projectors Displays Panaboards
  • Brochure

Wat is er nieuw

3D-mapping doet vuurwerk verstommen

Onderzoek van Panasonic heeft uitgewezen dat 3D-mapping - de techniek waarbij met behulp van projectie gevels van gebouwen worden verlicht - bezig is traditionele soorten publieksevenementen zoals vuurwerk te verdringen.

3D-mapping doet vuurwerk verstommen

Research from Panasonic has found that 3D mapping, the technique of using projection to illuminate building facades, is replacing traditional types of event entertainment such as fireworks.

Hoge verwachtingen in de sector voor de AF1-serie van Panasonic

Industry hopes high for Panasonic AF1 series. The AV industry has welcomed the launch of Panasonic’s simple System on a Chip AF1 display series which is...

Panasonic brengt een vleugje Moskou naar Prolight + Sound

Panasonic will recreate the world’s largest-ever projected image at the forthcoming Prolight + Sound 2016 exhibition from 5-8 April in Frankfurt, Germany.

Panasonic komt met meer helderheid op ISE 2016

Een 28.000-lumen laserprojector, een videowandscherm met een rand van 1,8 mm en de meest compacte 10.000-lumen DLPTM-laserprojector met 1 chip zijn enkele van de innovaties die Panasonic toont op ISE 2016 in de RAI in Amsterdam.

Panasonic onthult lichte en compacte 10.000-lumen laserprojector met 1 chip

Panasonic heeft op de ISE 2016 de PT-RZ970-serie onthuld, de lichtste en meest compacte DLP™ fosfor-laserprojector met 1 chip. Deze projectoren beschikken over een helderheid van niet minder dan 10.000 lumen bij WUXGA-resolutie.

Nieuwe videowallschermen van Panasonic met randen van slechts 1,8 mm

Panasonic heeft op de ISE 2016 een nieuwe serie videowandschermen met een zeer smalle rand aangekondigd.

Panasonic ontwikkelt displays met ‘Light ID’-transmissiefunctie

Panasonic heeft op de ISE 2016 de Light ID-technologie gedemonstreerd, waarmee via ledschermtechnologie op eenvoudige wijze content voor informatie, entertainment, bewegwijzering en reclame kan worden gedeeld.

Panasonic vergroot assortiment netwerkschermen voor elektronische informatieoverdracht

Met de introductie van de EF1-serie breidt Panasonic binnenkort het assortiment elektronische informatieschermen uit. Aan de LFE8-serie die vorig jaar op de ISE werd geïntroduceerd, worden 84-, 75- en 32-inch schermen toegevoegd.

Panasonic brengt verbeterde 5.000 lumen projectoren op de markt

Panasonic heeft op de ISE 2016 in Amsterdam drie nieuwe projectorseries in de 5000-lumen klasse geïntroduceerd die bedoeld zijn voor onderwijsinstellingen en bedrijven.

Panasonic introduceert 28.000 lumen laserprojector
Nieuwe whiteboarddisplay van Panasonic maakt debuut op ISE 2016

Panasonic lanceert de nieuwste uitvoering van haar bekroonde reeks multitouch lcd-displays, speciaal ontwikkeld voor onderwijsinstellingen en bedrijven.  De BF1-serie zijn whiteboards die zonder pc te gebruiken zijn, met een intuïtieve interface waarmee gebruikers direct aan de slag kunnen en in elk mediaformaat notities maken. Het whiteboard is verkrijgbaar met een display van 80, 65 of 50 inch, heeft 12-punts aanraakbediening en een zwevende menubalk, waarmee men met één aanraking eenvoudig kan schakelen tussen invoermethoden, tekenen en in- en uitzoomen.

Panasonic introduceert Endurance-laserprojector voor het onderwijs

PANASONIC INTRODUCEERT ‘ENDURANCE’ LASERPROJECTOR VOOR HET ONDERWIJS. Panasonic toont volgende maand op de ISE 2016 een nieuwe 1-chip DLP™ SOLID SHINE fosfor-laserprojector,...

Panasonic levert visuele oplossingen voor ceremonies van de Olympische en Paralympische Spelen 2016

Panasonic Corporation heeft een overeenkomst getekend als "Official Ceremony Partner" van het Olympisch organisatiecomité van de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016, in het kader waarvan Panasonic kant-en-klare visuele activiteiten gaat leveren voor de ceremonies van de Olympische en Paralympische Spelen deze zomer.

Panasonic introduceert SOC-displays op ISE 2016

PANASONIC ONTHULT SOC-SCHERMEN OP ISE 2016. Panasonic lanceert binnenkort een nieuwe serie schermen voor commerciële digitale borden...

Panasonic zorgt voor helderheid op ISE 2016

PANASONIC GAAT VOOR MEER HELDERHEID OP ISE 2016. Panasonic zal voor het eerst een laserprojector met hoge helderheid voor grote evenementen presenteren...

Panasonic introduceert videowand met ultradunne randen

Panasonic introduceert binnenkort een serie nieuwe hd-led-videowandschermen met een rand die smaller is dan die van alle andere schermen.

Panasonic introduceert nieuwe LF8 en LF80 displays

PANASONIC VERHOOGT BETROUWBAARHEID MET NIEUWE SERIES DISPLAYS. Panasonic heeft een reeks professionele displays geïntroduceerd, die zijn voorzien van een set nieuwe functies,...

Twee nieuwe laserprojectoren van Panasonic voor intensief gebruik

PANASONIC BELOOFT HOGERE BETROUWBAARHEIDSNIVEAUS VOOR LASERPROJECTIE. Panasonic heeft twee nieuwe laserprojectors met hoge helderheid geïntroduceerd, met dubbele...

Panasonic introduceert lichtste 4K projector ter wereld

PANASONIC INTRODUCEERT 'S WERELDS LICHTSTE 4K-LASERPROJECTOR. Panasonic brengt binnenkort 's werelds lichtste en meest compacte 3-chip DLPTM-laser...

Panasonic Visual Pro-trainingsprogramma

Panasonic biedt een trainingsprogramma aan dat speciaal is opgezet voor visual professionals: dealers, systeemintegrators, audiovisuele verhuurbedrijven en distributeurs. Het programma biedt verschillende niveaus om de kennis van visuele producten van Panasonic te verdiepen en speciale certificeringen te bekomen.

2016 preliminary product information

Discover 2016 Visual solutions products introduced at ISE 2016.