• join us
  • Visual System Solutions

    Door hoge kwaliteit met toonaangevende technologie te combineren, biedt Panasonic Visual System Solutions u de meest innovatieve producten ter wereld.

    Projectors Displays Panaboards
  • Brochure

Wat is er nieuw

Panasonic breidt assortiment professionele displays uit

Panasonic lanceert nog vóór de ISE van komende maand een 65-inch display waarmee het zijn assortiment digitale informatieschermen met netwerkondersteuning uitbreidt.

Panasonic zoomt in op laserprojectortechnologie voor live evenementen tijdens ISE 2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, die de best verkochte hogehelderheidsprojector van Europa, de PT-DZ21K, gaat vervangen.

Panasonic komt met verbeterde versie van de Space Player

De update van de Space Player™, de hybride verlichtingsprojector van Panasonic, heeft nieuw inhoudsbeheer en verbeterde helderheid.

Panasonic en Atlona bieden nieuw AV-pakket voor vergaderruimtes aan

Panasonic's professional displays are now available as part of an easy meeting room solution bundle, thanks to a partnership with leading AV connectivity company Atlona.

Panasonic wint vergelijkend laseronderzoek van Pure AV
Panasonic introduceert helderste laserprojector voor grote evenementen

Panasonic heeft een SOLID SHINE-fosforlaserprojector met een lichtopbrengst van 31.000 lumen geïntroduceerd, die speciaal is ontworpen voor gebruik op grote locaties.

Panasonic ontwikkelt projector die 10 jaar zonder onderhoud kan

Panasonic heeft een nieuwe short-throw laserprojector gelanceerd voor toepassingen in controlekamers, met een uitgebreide levensduur tot wel 10 jaar.

Panasonic vergroot assortiment netwerkschermen voor digital signage
Panasonic introduceert nieuwe whiteboarddisplay

Panasonic heeft aangekondigd dat de BF1-serie interactieve Panaboard-displays voor het onderwijs en het bedrijfsleven vanaf nu verkrijgbaar is. 

Panasonic brengt tentoonstellingen tot leven op ICOM

Panasonic heeft op ICOM Milano 2016 (International Council of Museums) visuele en beveiligingsoplossingen getoond waarmee de beleving van museumbezoekers kan worden verrijkt.

Panasonic versmalt de kloof met vrijwel onzichtbare randen

Panasonic verkleint de tussenruimte met vrijwel onzichtbare randen. Panasonic heeft op de InfoComm 2016 een nieuwe 55-inch videowand aangekondigd...

Panasonic introduceert trio onderhoudsvrije laserprojectors

Panasonic heeft op de InfoComm 2016 drie ultracompacte 1-chip DLPTM-laserfosforprojectors met laag onderhoud gedemonstreerd.

PANASONIC INTRODUCEERT 27.000* LUMEN 4K LASERPROJECTOR

PANASONIC INTRODUCEERT 27.000* LUMEN 4K LASERPROJECTOR. Panasonic heeft een nieuwe 3-chip DLPTM-laserprojector met 27.000* lumen onthuld die verder gaat dan 4K-resolutie.

3D-mapping doet vuurwerk verstommen

Onderzoek van Panasonic heeft uitgewezen dat 3D-mapping - de techniek waarbij met behulp van projectie gevels van gebouwen worden verlicht - bezig is traditionele soorten publieksevenementen zoals vuurwerk te verdringen.

3D-mapping doet vuurwerk verstommen

Research from Panasonic has found that 3D mapping, the technique of using projection to illuminate building facades, is replacing traditional types of event entertainment such as fireworks.

Hoge verwachtingen in de sector voor de AF1-serie van Panasonic

De AV-sector is verheugd over de introductie van de eenvoudige System on a Chip AF1-displayserie van Panasonic, die vanaf deze maand (april 2016) verkrijgbaar is.

Panasonic brengt een vleugje Moskou naar Prolight + Sound

Panasonic gaat het grootste beeld dat ooit is geprojecteerd opnieuw tonen op de komende Prolight + Sound 2016-beurs, die van 5-8 april plaatsvindt in het Duitse Frankfurt.

Panasonic komt met meer helderheid op ISE 2016

Een 28.000-lumen laserprojector, een videowandscherm met een rand van 1,8 mm en de meest compacte 10.000-lumen DLPTM-laserprojector met 1 chip zijn enkele van de innovaties die Panasonic toont op ISE 2016 in de RAI in Amsterdam.

Panasonic onthult lichte en compacte 10.000-lumen laserprojector met 1 chip

Panasonic heeft op de ISE 2016 de PT-RZ970-serie onthuld, de lichtste en meest compacte DLP™ fosfor-laserprojector met 1 chip. Deze projectoren beschikken over een helderheid van niet minder dan 10.000 lumen bij WUXGA-resolutie.

Nieuwe videowallschermen van Panasonic met randen van slechts 1,8 mm

Panasonic heeft op de ISE 2016 een nieuwe serie videowandschermen met een zeer smalle rand aangekondigd.

Bezoek ons op ISE 2017

Voor meer info en gratis toegang klik hier

Bezoek ons Virtueel Museum

In ons virtueel museum stellen wij u graag een reeks technologieën en oplossingen voor, allen bestemd voor specifieke toepassingen binnen de Museum en Erfgoed sector.