• Nieuws

Nieuws

8/12/2016

Dankzij een samenwerking met het toonaangevende AV-connectiviteitsbedrijf Atlona zijn de professionele displays van Panasonic nu ook verkrijgbaar als onderdeel van een pakket, waarmee het AV-gebruik in vergaderruimtes sterk vereenvoudigd kan worden. Het pakket bestaat uit een combinatie van de HDVS-300 van Atlona met een Panasonic-display uit de EF1-serie. Het pakket heeft als doel om AV in kleine tot middelgrote vergaderruimtes gemakkelijker aan te sluiten, te configureren en te gebruiken.

17/10/2016

Panasonic is als beste uit de bus gekomen in een blind vergelijkend onderzoek van laserprojectoren, uitgevoerd door de Britse systeemintegrator Pure AV. Het onderzoek is toegespitst op de 6000-lumen laserprojectoren van de merken Canon, Christie, Digital Projection, Epson, Panasonic en Sony. Professionals uit verschillende sectoren zoals onderwijs, gezondheidszorg en het bedrijfsleven beoordeelden de projectoren. Hierbij werd gelet op uniformiteit, helderheid, contrast, kleurweergave en grijstinten.

10/10/2016

Panasonic heeft een SOLID SHINE-fosforlaserprojector met een lichtopbrengst van 31.000 lumen geïntroduceerd, die speciaal ontworpen is voor het gebruik in grote accommodaties en tijdens evenementen. De PT-RZ31K-serie is de helderste projector in het assortiment van Panasonic en heeft een uitzonderlijk compacte en lichte behuizing, met daarin de krachtige SOLID SHINE-lasertechnologie.

10/10/2016

Panasonic introduceert met de PT-RZ575, een nieuwe short-throw laserprojector voor toepassingen in controlekamers, met een extra lange onderhoudsvrije levensduur van tot wel 10 jaar. Deze nieuwe projector heeft een lichtopbrengst van 5200 lumen en een contrastverhouding van 20.000:1.

Pages