• Nieuws

Nieuws

30/05/2017

Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe robuuste en nauwkeurige interactieve displays met ShadowSense™ Multitouch-technologie. De displays zijn met name ontwikkeld voor openbare informatievoorziening. De ShadowSense displays zijn modellen van de Panasonic AF1- en LF80-displays die verkrijgbaar zijn in 42, 49 en 55 inch. ShadowSense maakt gebruik van meerdere sensoren die in de rand van het display verborgen zijn om objecten nauwkeurig te kunnen volgen wanneer die het blikveld van een sensor komen.

10/05/2017

Het assortiment draagbare projectoren met hoge helderheid van Panasonic is vernieuwd en heeft een aantal verbeteringen op het gebied van connectiviteit, compatibiliteit en kosteneffectiviteit ondergaan. De nieuwe PT-VZ580-serie bestaat uit zes verschillende modellen en is vooral bedoeld voor vergaderruimten en klaslokalen. De modellen zijn voorzien van een betere connectiviteit door een aantal intelligente draadloze aansluitmogelijkheden.

14/03/2017

Panasonic gaat binnenkort haar klantenservice op het gebied van van professionele displays verder verbeteren. Dit dankzij de introductie van een nieuwe, geavanceerde ruilgarantie.

In samenwerking met zijn geautoriseerde servicepartner breidt Panasonic de garantie voor de volledige serie professionele displays van het bedrijf uit van ‘return to base’ naar een ‘advanced swap service’.

7/02/2017

Panasonic heeft op ISE 2017 in Amsterdam een serie gebruiksvriendelijke, lichte, draagbare projectors met hoge helderheid aangekondigd voor het onderwijs en het bedrijfsleven.

Pages