• Nieuws

Nieuws

10/05/2017

Het assortiment draagbare projectoren met hoge helderheid van Panasonic is vernieuwd en heeft een aantal verbeteringen op het gebied van connectiviteit, compatibiliteit en kosteneffectiviteit ondergaan. De nieuwe PT-VZ580-serie bestaat uit zes verschillende modellen en is vooral bedoeld voor vergaderruimten en klaslokalen. De modellen zijn voorzien van een betere connectiviteit door een aantal intelligente draadloze aansluitmogelijkheden.

14/03/2017

Panasonic gaat binnenkort haar klantenservice op het gebied van van professionele displays verder verbeteren. Dit dankzij de introductie van een nieuwe, geavanceerde ruilgarantie.

In samenwerking met zijn geautoriseerde servicepartner breidt Panasonic de garantie voor de volledige serie professionele displays van het bedrijf uit van ‘return to base’ naar een ‘advanced swap service’.

7/02/2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen met een laserlichtbron. Deze nieuwe projector zal een variant worden van de bestverkochte projector met hoge helderheid van Europa, de PT-DZ21K.

7/02/2017

Panasonic lanceert vandaag op ISE een nieuwe laserprojector van 20.000 lumen, een variant  van de PT-DZ21K, de bestverkochte projector met hoge helderheid, in Europa. De lancering van de PT-RZ21K, een 3-chip DLP™ SOLID SHINE-laserserie bestemd voor de verhuur- en evenementensector, is één van de productaankondigingen, die de Japanse fabrikant vandaag doet.

Pages