• Meer informatie over Panasonic I-Boards en Panaboards

Informatie over Panasonic I-Boards en Panaboards

 

Waarom zou u kiezen voor een Panasonic I-Board?

Ideaal voor in de directiekamer of het klaslokaal; interactieve panelen en multitouch I-Boards van Panasonic richten de aandacht op interactiviteit. De serie beschikt over een unieke flexibele technologie waarmee informatie kan worden weergegeven, gedeeld, gemanipuleerd en opgeslagen.

Pc-schermbeelden kunnen op het interactieve whiteboard worden weergegeven. U kunt de pc bovendien bedienen via het interactieve paneel van het I-Board voor vloeiende, eenvoudig te begrijpen presentaties voor collega’s of studenten.’’

Waarom een Panasonic Panaboard de juiste keuze is?

Of u nu op zoek bent naar een Panaboard met ingebouwde printer waarmee u opmerkingen kunt afdrukken of rechtstreeks kunt opslaan als een PDF/TIFF op een pc of USB-stick, of naar een geavanceerd kleuren-Panaboard waarop u de informatie van het bord kunt opslaan op een pc, een SD-geheugenkaart of Flash-geheugen en als elektronische gegevens kunt verzenden naar uw collega's via een pc, in kleur: Panasonic heeft altijd de juiste oplossing voor u.

Accessoires voor Panasonic I-Board en Panaboard?

Van interactieve tablets tot infrarode draadloze microfoons en Easirespond-stemsysteem, Panasonic biedt een breed assortiment aan I-Board- en Panaboard-accessoires en ondersteuningstechnologie. Wat ons assortiment onderscheidt is dat dit ontwikkeld is naar aanleiding van de feedback van professionals in verschillende bedrijfstakken, en ook onze voortdurende ontwikkelingen en onderzoek.

Het resultaat is een assortiment accessoires dat presentaties nog aantrekkelijker en interactiever maakt dan ooit tevoren.