Current language: België- Nederlands

Communicatiesystemen

Wij bieden een breed scala aan communicatie- en PBX-telefoonsystemen voor diverse zakelijke en kantoortoepassingen. Van eenvoudige analoge systemen tot geavanceerde IP-gebaseerde netwerkcommunicatieplatforms die meerdere locaties aankunnen, zowel lokaal als over de hele wereld.

SIP-telefoonsystemen

Onze SIP-telefoontoestellen zijn flexibel, eenvoudig te implementeren en compatibel met de meeste toonaangevende leveranciers van soft-switch technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat u effectief kunt communiceren met uw personeel en klanten, het helpt ook de kosten laag te houden.

Document Scanners

Het assortiment desktop-, multi-size, auto feed of flatbed documentscanners met hoge resolutie is niet alleen ontworpen om u de vrijheid te geven efficiënter te werken en de hoeveelheid papier die u verbruikt te verminderen, maar ook om de tijd die u aan het scannen van documenten besteedt te verminderen.

Service en downloads 

Of u nu profiteert van de hoge snelheid, hoge kwaliteit en hoge-resolutie mogelijkheden van onze netwerkscanners en desktopapparatuur, of van de uitstekende audiokwaliteit en eenvoudige configuratie van onze geavanceerde zakelijke telefoonsystemen of SIP-telefoons, al onze technologie wordt ondersteund door deskundige service.

Casestudies

Bij Panasonic geloven we dat het geven van de vrijheid aan onze bestaande klanten om hun ervaringen te uiten over het gebruik van onze technologie, de beste manier is om onze verhalen te vertellen. Om te weten te komen hoe wij onze klanten de vrijheid hebben gegeven om te doen wat zij willen bij het gebruik van onze producten, kunt u echte verslagen lezen van actieve gebruikers van onze technologie.

Ontdek waar u Communication Solutions van Panasonic kunt kopen.