Current language: België- Nederlands
  • Communication Solutions

Intuïtieve communicatie met nieuwe IP-systeemtelefoons van Panasonic

Panasonic lanceert een nieuwe reeks IP-systeemtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor intuïtieve communicatie. De KX-NT680 en KX-NT630 combineren bedieningsgemak met personalisatie, afhankelijk van uw zakelijke behoeften.

De KX-NT680 is uitgerust met high-definition audio en een zeer intuïtief LCD-kleurenscherm dat verschillende kleuren en icoontjes gebruikt om de bruikbaarheid en zichtbaarheid van belangrijke informatie te verbeteren. De interface van de telefoon onthoudt tot 48 aanpasbare basisinstellingen met behulp van verschillende ‘schermen’, verdeeld over vier pagina’s. De achtergrond van het LCD-scherm kan worden aangepast met een afbeelding naar keuze.

De KX-NT630 slaat maximaal 24 basisinstellingen op, eveneens op vier pagina’s, waarmee uw bedrijf essentiële cijfergegevens kan opslaan en de snelheid van de toegang tot communicatie kan verhogen.

beide telefoons zijn eenvoudig te installeren en zijn verbonden via een centraal besturingssysteem dat is ingebouwd in de IP-infrastructuur. De instellingen kunnen via het netwerk worden overgedragen en op afstand worden aangepast, wat praktisch is voor firmware-updates, peer-to-peerverbindingen, VLAN en IP-poortflexibiliteit. De KX-NT680 biedt daarnaast ook Bluetooth-connectiviteit.

Bedrijfsveiligheid en beveiliging worden ondersteund door SRTP, om te zorgen voor een veilig en betrouwbaar communicatiekanaal dat minder gevoelig is voor netwerkaanvallen via IP.

“Als het om IP-systemen gaat, is communicatiegemak van essentieel belang. Bedrijven moet zich kunnen concentreren op het gesprek, in de wetenschap dat de technologie werkt en ze zich dus niet druk hoeven te maken over de verbinding. De betere connectiviteit, het grote navigatiegemak en het verbeterde LCD-scherm dat gepersonaliseerde gebruikerservaringen mogelijk maakt, zorgen er samen voor dat de nieuwe reeks IP-telefoons ongetwijfeld voor iedereen een flexibele en beheerbare oplossing biedt,” aldus Shinta Muya, Product Marketing Manager bij Panasonic Europe.

Ga voor meer informatie over Panasonic Communicatieoplossingen naar: https://business.panasonic.nl/communication-solutions/