• KV-S8147

    A3 High Volume Document Scanner

DE KRACHT VAN MEER
A3-documentscanner KV-S7077

A3-scannen met hogere snelheden, volumes en betrouwbaarheid

  • Uitzonderlijke scansnelheden tot 140 pagina's per minuut (140 ppm/280 ipm)
  • Dagelijkse dutycycle tot 100.000 vel
  • Hoge ADF-capaciteit van 750 vel.
  • Geschikt voor meerdere formaten en materialen
  • Slimme papierinvoerfuncties
  • Software voor gecentraliseerd beheer op afstand en ingebouwde beeldverwerking

 

Ongeacht de grootte van uw onderneming en de sector waarin u opereert, de high-end KV-S81-serie van Panasonic – bestaande uit de KV-S8127 en de KV-S8147 – is toonaangevend als het gaat om jarenlang op grote schaal en met hoge snelheid scannen op A3-formaat. 

HOGERE SNELHEID

De KV-S8147 werkt met ongelooflijk hoge scansnelheden: 140 pagina's per minuut. Gebruikers kunnen naadloos schakelen tussen handmatige en automatische invoer of profiteren van de functies Automatisch opnieuw scannen en Automatisch voorbeeld, om het invoeren van complexe scaninstellingen te voorkomen en beelden te bekijken en aan te passen zonder opnieuw te hoeven scannen.

 

Dankzij het kleuren lcd-aanraakscherm kunnen opdrachten makkelijk worden bekeken en uitgevoerd. Met een optionele pre-/post-imprinter kunnen gescande gegevens snel worden vergeleken met het originele document.

 

De Site Central Manager-suite geeft gebruikers de mogelijkheid meerdere scanners centraal via één netwerk te beheren. Online scanstatus- en onderhoudscontroles kunnen op afstand worden uitgevoerd, waardoor de vraag naar beheer van afzonderlijke operators afneemt en belangrijke tijd en middelen worden vrijgemaakt die elders kunnen worden ingezet. 

GROTER VOLUME

Met de automatische documentinvoer (ADF) kunnen tot 750 vellen van A4-formaat en 500 van A3-formaat in één bewerking worden gescand. Daarnaast kan personeel met beide modellen snel, nauwkeurig en gelijktijdig documenten van verschillende diktes, formaten en lengtes scannen, waardoor de noodzaak van handmatige papierwijzigingen of het doorlopend opnieuw instellen van marges vervalt. En dankzij de rechte papierbaan kunnen zelfs beschadigde en oude documenten goed worden gescand.

 

HOGERE BETROUWBAARHEID

Van functies voor het detecteren en overslaan van dubbele invoer tot mechanische scheefstandcorrectie en detectie van nietjes- en papierstoringsgeluiden vermindert de slimme invoerbediening van de KV-S81-serie tijdsverlies als gevolg van papierinvoerfouten.

 

En met een royale dagelijkse dutycycle van welk 100.000 vellen, de rollen met een lange levensduur die tot 600.000 vel meegaan, uiterst betrouwbare hardware en moeiteloos eenvoudig onderhoud, bieden beide modellen een uitzonderlijke duurzaamheid, zonder in te leveren op prestaties.