Current language: België- Nederlands

Voor elk type hotelgasten. Wij maken het mogelijk.

Panasonic komt met een complete reeks aan oplossingen die u nodig heeft om een succesvol horecabedrijf te runnen, waarmee u uw gasten tevreden en uw personeel op de hoogte houdt. Van communicatiesystemen die volledig geïntegreerd zijn met uw hotelapplicatie tot airconditioningsystemen die tot wel 50 % minder energie verbruiken. Van tv-oplossingen die alle noodzakelijke elementen hebben voor een eenvoudige installatie op beveiligingssystemen met privacy-modi.

Geïntegreerde hoteloplossingen van Panasonic helpen u uw workflows te stroomlijnen en helpen uw personeel om er dag in dag uit voor te zorgen dat hotelgasten een geweldige ervaring hebben. Omdat Panasonic begrijpt dat wanneer uw gasten een gezellige tijd hebben, wij u gemoedsrust geven.

Klik hier om contact met ons op te nemen over hoe hoteloplossingen van waarde kunnen zijn voor het verblijf van uw gast.

Ontdek onze hoteloplossingen

Tevreden gasten keren nadien terug en dragen bij tot mond-tot-mondreclame. We nodigen u dus uit om ons interactieve hotel te verkennen en de verschillende manieren te ontdekken waarop Panasonic-oplossingen u kunnen helpen alle gasten te accommoderen.

Productoplossingen

Panasonics flexibele communicatieoplossingen laten elk gesprek met klanten sneller en soepeler verlopen. Beheer inchecken/uitchecken, wekoproepen, voicemail en meer. Met Panasonic kunt u een snelle en duidelijke verbinding tot stand brengen met personeel in het hele hotel, overal, altijd.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Voorzie uw gasten van premium entertainment met Panasonics Five Star Hotel TV-oplossingen dankzij de nieuwste innovatie en IP-technologie. Panasonics Hotel TV-oplossingen zijn zowel kosteneffectief als energie-efficiënt, en zijn volledig geïntegreerd met uw applicaties ter plaatse.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

De intelligente airconditioning van Panasonic laat gasten toe hun eigen comfort te bepalen met precizie en stille werking. Integreren naar BEMS terwijl CAPEX en OPEX wordt verminderd. Met Panasonics flexibele, energiezuinige airconditioningsoplossingen zijn uw gasten in controle.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Iemand trek? Wees er zeker van dat u verse maaltijden snel kunt serveren voor roomservice op de late avond. Probeer een gebruiksvriendelijke professionele en commerciële oven van Panasonic.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Casestudy’s

HTC International installeerde Panasonic communicatieoplossingen bij de NH Hotel Group om in-housesystemen te integreren en mobiliteit te leveren aan alle personeelsleden.

KLIK OM DE CASESTUDY TE DOWNLOADEN ALS PDF

Het Priessnitz-sparesort in Jeseník wordt omringd door de ongerepte natuur van het Rychlebske-gebergte en Hruby Jeseník in het noorden van de regio Olomouc.

KLIK OM DE CASESTUDY TE DOWNLOADEN ALS PDF