Current language: België- Nederlands
Ontdek de nieuwe bedrijfscommunicatieserver
KX-NSX1000
Bedrijfscommunicatieserver - Het hart van middelgrote tot grote bedrijven
Main product image
Belangrijkste functies

Blijft volledig operationeel in het geval van een netwerkuitval

Extern systeemonderhoud kan via een veilige verbinding worden uitgevoerd

Via UC Pro-integratie kunnen meerdere apparaten, zoals bureautelefoons en mobiele telefoon, worden aangesloten

Volledige multi-cell-DECT-systeemondersteuning

Ondersteunt integratie van mobiele telefoons (app)

Elk bedrijf heeft zijn eigen communicatiebehoeften: op verschillende manieren contact maken met klanten, op verschillende plaatsen en met uiteenlopende apparaten. Daarom hebben de mobiele en verspreid werkende medewerkers van nu een communicatieoplossing nodig die voorziet in de behoeften en verwachtingen van hun klanten, wanneer deze zich ook maar voordoen.

Met behulp van de KX-NSX kunnen bedrijven een perfecte totale klantervaring bieden door gebruik te maken van de nieuwe generatie communicatiesystemen die zijn afgestemd op de flexibele werknemers van nu en de steeds hogere eisen van de klant. Dus of u nu medewerkers hebt die op verschillende plaatsen werken binnen het gebouw, nieuwe medewerkers toevoegt, een nieuw kantoor opzet, een helpdesk begint of medewerkers in staat wilt stellen van thuis uit te werken, de KX-NSX past zich eenvoudig aan uw behoeften aan.

Meer informatie over de KX-NSX >>

Back-up en ondersteuning wanneer u die maar nodig hebt

Er wordt een automatische systeemback-up geactiveerd, dus als de primaire eenheid uitvalt, wordt een secundaire eenheid naar voren geschoven als werkend systeem. Dit biedt een zeer flexibele service ter ondersteuning van de cruciale communicatie van uw bedrijf.

Met behulp van de cloudservice van Panasonic kunnen onderhoud en service op afstand worden uitgevoerd, zodat u te allen tijde van waar dan ook het systeem snel kunt herstellen.

 

Zorg dat u er altijd bent voor uw klanten wanneer zij u nodig hebben.

Communiceer met klanten, waar u ook bent. Dankzij een draadloos systeem met meerdere zones kunt u overal gesprekken voeren via verschillende apparaten. U kunt tijdens een gesprek zelfs wisselen tussen uw bureautelefoon en een mobiele telefoon.

Sluit mobiele apparaten aan als kantoortoestellen met hetzelfde nummer, voor efficiënt beheer en een naadloze klantenservice.  Aanwezigheidsbeheerfuncties, chat- en videogesprekfuncties bieden meer mobiliteit en flexibiliteit.

Bedrijfscommunicatie samenvoegen

Verbeter de efficiëntie en stel gebruikers in staat onbeperkt en effectief van hulpmiddelen gebruik te maken met de UC Pro-ondersteuning van Panasonic, videocommunicatiefuncties, een ingebouwde callcenterfunctie, koppeling van partnertoepassingen en nog veel meer.

Volg bellers in real time om inzicht te krijgen in lokale problemen en deze te verhelpen. Produceer gespreksrapporten en sla deze op een externe server op om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de klantenservice te verbeteren.  

 

Wat voor communicatie past bij uw bedrijf?

Ongeacht het soort communicatie dat u nodig hebt voor uw bedrijf, biedt de KX-NSX-serie van Panasonic gebruikers een breed scala aan mogelijkheden en functies afgestemd op uw werknemers.

 

Standaardcommunicatie
Regel efficiënt de communicatie vanaf een pc en gebruik tekstberichten en aanwezigheidsbeheer om medewerkers snel te kunnen bereiken. Neem met behulp van een draadloos DECT-systeem eenvoudig contact op met personen, waar ze zich ook bevinden in het gebouw.

Receptie/operators
Stroomlijn de afhandeling van gesprekken met eenvoudige bediening, zoals "point & click" voor belleridentificatie.  Met de KX-NSX en een toestel van Panasonic, kunt u de status van leden controleren, eenvoudig gesprekken doorverbinden en meerdere kantoren bestrijken.                                                

Externe gebruikers
Gebruik hetzelfde toestelnummer thuis als op kantoor en bied klanten en gebruikers daarmee een gestroomlijnde communicatieoplossing.

Directie/leidinggevenden
Regel effectief de kantoorcommunicatie van alle gebruikers met toestelnummers, mobiele telefoons of pc's. Met behulp van de KX-NSX met UC Pro kunnen zij gebruikmaken van UM (Unified Messaging), videogesprekken en éénnummerbeheer.

Mobiele gebruikers
Gebruik elke mobiele telefoon als uitbreiding op de kantoortelefoon, zodat u onder één nummer overal met klanten kunt communiceren.

Callcenters
Volg, registreer en meet de gesprekken van agents en stel rapporten op met een samenvatting van activiteiten, zodat u de prestaties van het callcenter kunt optimaliseren. 

Producteigenschappen:

Meerdere apparaten
Wijs één telefoonnummer toe aan meerdere apparaten verspreid over verschillende locaties.

Systeem met meerdere aansluitingen
Maak verbinding met maximaal 2000 gebruikers op 32 locaties voor een naadloze interne communicatie tegen lagere kosten.

Slim bureau
Laat meerdere gebruikers hetzelfde toestelnummer gebruiken, zodat teams snel en betrouwbaar kunnen communiceren met klanten wanneer collega's niet op hun plaats zitten.

Gecentraliseerd beheer
Beheer uw gebruikers op afstand vanaf één locatie, met behulp van IP-netwerkfunctionaliteit ter verlaging van de operationele kosten en ter verbetering van de efficiëntie. 

Mijn portal
Gebruik de webgebruikersinterface om instellingen te wijzigen en aan te passen zonder het PBX-specifieke functienummer te weten.

 

 

 

Geef mij meer informatie

Ontdek hoe u met de KX-NSX de klantervaring kan verbeteren en uw productiviteit kan verhogen.

LAAT MEER ZIEN

Marketing
Spec Sheets

Service and Support
  • NSX Series Specsheet English
    NSX Series Specsheet English
    Wed, 28/02/2018 - 15:10
    Download File

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

ALGEMENE SERVICE EN DOWNLOADS CONTACT OPNEMEN MET DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING

There are currently no other services available.

Specifications

Specification documents