Current language: België- Nederlands
Uw zakelijke communicatie op uw manier verbonden
Mobisma nextG Mobiele Unified Communicatie (UC) oplossing DISCONTINUED
Main product image
Belangrijkste functies

Aanwezigheid en beschikbaarheid

Vooraf ingestelde regels voor automatisering

Agenda-integratie met MS Exchange

Locatiebewustheid

Geef uw personeel de eenvoud om te kiezen, verbinding te maken en te presteren 
Met de Mobisma nextG Mobiele UC-oplossing kunt u van uw smartphone een mobiel toestel welke geintegreerd is met uw bedrijfscommunicatie en tegelijkertijd een geavanceerde UC-tool (Unified Communications) maken.

Met de oplossing, die optimaal gebruik maakt van de kansen en mogelijkheden van BYOD (Bring Your Own Device), kan uw personeel haar favoriete smartphones gebruiken en toch geïntegreerd werken met de communicatieplatforms van uw kantoor.

Dit wordt mogelijk gemaakt via de nextG Mobiele UC-smartphonetoepassing en de Mobiele Communication Bridge (MCB)-server. Uw bedrijf kan zo uitstekende service bieden tegen een prijs die u zich eenvoudig kunt veroorloven.

Productieve SMB/SME-berichten
Mobisma nextG Mobile UC voorziet in een bedrijfsbrede mobiele berichtenservice waarmee u berichten (zoals sms) kunt uitwisselen – zonder de daarbij behorende kosten en beperkingen – zodat u sneller beslissingen kunt nemen.

Aanwezigheid en beschikbaarheid
Gebruikers kunnen de aanwezigheid en beschikbaarheid van hun collega's bekijken – voordat ze contact met hen opnemen – en hun eigen aanwezigheid en beschikbaarheid instellen/wijzigen. Eén weergave van aanwezigheid van gebruikers op bureautelefoon en mobiel apparaat.

Vooraf ingestelde regels voor automatisering
U kunt vooraf ingestelde regels maken om functies in te stellen op basis van:

  • Aanwezigheid en beschikbaarheid (b.v. mobiele en bureautoestellen instellen op ‘bezet’ indien u in vergadering bent)
  • Positie en beweging van smartphone (b.v. mobiele en bureautoestel instellen op ‘Niet storen’ (DND) als de telefoon omgekeerd ligt, DND opheffen door de mobiele telefoon te schudden)
  • Verbonden netwerk (b.v. status instellen op beschikbaar bij gebruik van wifi-netwerk van kantoor, overschakelen naar buiten kantoor bij gebruik van mobiel netwerk (b.v. 3G), en schakelen naar thuiswerken bij gebruik van wifi-netwerk van thuis)

Agenda-integratie met MS Exchange
De Mobisma MCB Server maakt verbinding met MS Exchange voor agenda-integratie – waarbij de aanwezigheid en beschikbaarheid van een gebruiker wordt gewijzigd op basis van zijn/haar vergaderingen en beschikbaarheidsschema. Vergaderinformatie en aanwezigheid van deelnemers zijn ook zichtbaar.

Locatiebewustheid
Bekijk de locatie van medewerkers van de buitendienst, zoals verkopers, ondersteunend personeel en chauffeurs, en controleer medewerkers die alleen werken. De locatie is beschikbaar als tekst en op een gedetailleerde kaart.

Voor meer informatie over Mobisma nextG gaat u naar de Mobisma-website

Mobisma nextG is online verkrijgbaar in de Apple Store, Google PlayTM en de Windows Store.

    

Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken

  • Microsoft®, Windows® en Outlook® are registered trademarks of Microsoft Corporation in the U.S. en andere landen.
  • Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG Inc., en het gebruik van deze merken door Panasonic Corporation vindt plaats onder licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
  • Apple, het Apple-logo, iPad en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.
  • Google Play is een handelsmerk van Google Inc

 

Specifications