• Communication Solutions

Panasonic introduceert nieuwe reeks multi-inzetbare digitale telefoons

Veelzijdige KX-DT500-reeks zeer geschikt  voor op kantoor en in commerciële toepassingen

 

Panasonic heeft de KX-DT500-serie gelanceerd, een nieuwe reeks digitale telefoons die gericht is op multi-inzetbaarheid en gebruiksgemak. De toestellen beschikken over tal van handige functionaliteiten en een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. De reeks bestaat uit vier modellen: de KX-DT546, KX-DT543, KX-DT521 en een DSS Console, de KX-DT590.

 

Dankzij een full-duplex handsfree speaker en een geïntegreerde headsetaansluiting kan de gebruiker niet alleen op een comfortabele manier telefoneren, maar hoort hij de stem van de gesprekspartner ook steeds glashelder. De KX-DT500-reeks is uitermate geschikt voor commerciële toepassingen, bijvoorbeeld in een callcenter of de lobby van een hotel. De Electronic Hook Switch-aansluiting (EHS) verhoogt de productiviteit door de ondersteuning van zowel diverse bekabelde als DECT headsets. Zo kunnen medewerkers beide handen vrijhouden om bijvoorbeeld notities te maken of te typen tijdens het bellen. De KX-DT543 en KX-DT546 zijn eveneens compatibel met de DECT-headsets van Plantronics.

 

De telefoons passen met hun gestroomlijnd, ergonomisch en modern design in bijna elke kantooromgeving. De toestellen uit de reeks zijn zowel beschikbaar in het zwart als in het wit. Daarnaast beschikken alle toestellen over een grote, heldere en intuïtieve LCD-display, zodat gebruikers snel toegang hebben tot hun contactenlijst en de verschillende features. De modellen KX-DT543 en KX-DT546 ondersteunen ook een optionele DSS-console, de KX-DT590. Deze console telt 48 toetsen en is uitermate handig voor telefonisten.

 

De modellen uit de nieuwe KX-DT500-reeks zijn volledig compatibel met alle Panasonic modellen uit de KX-TDA-, KX-TDE- KX-NCP-reeksen en met de KX-NS1020 gateway voor de KX-NS1000. Een software-update is daarbij wel vereist.