Phone number:
Phone number:
Current language: België- Nederlands
  • Communication Solutions

Panasonic onthult nieuwe kostenbesparende telefoon voor zakelijk gebruik

Panasonic introduceert een nieuwe aanvulling op de bureautelefoons van de succesvolle Smart IP-lijn. De nieuwe KX-HDV230 SIP-bureautelefoon is door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak een echte aanwinst voor het midden- en kleinbedrijf.

"We weten dat bedrijven tegenwoordig meer nodig hebben dan alleen communicatie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid,” legt Carlos Osuna, Marketing Manager voor Communication Solutions bij Panasonic uit. “De oplossingen die wij aan  MKB-bedrijven bieden moeten op de lange termijn ook kostenbesparend zijn. We zijn er absoluut zeker van dat de KX-HDV230 aan alle eisen voldoet. We zien dit als een zeer aantrekkelijk product voor providers en het MKB."

Met de KX-HDV230 kunnen bedrijven bellen via zes lijnen en beschikken zij over Gigabit Ethernet en Power-over-Ethernet. Daarnaast beschikt het toestel  over 24 flexibele functietoetsen met self-labelling, die met een optionele module uitgebreid kunnen worden tot 224 functietoetsen. Dankzij de eenvoudige installatie, het kostenbesparend onderhoud en een duurzaam robuust ontwerp liggen de totale gebruikskosten van de KX-HDV230 laag.

Voor een heldere communicatie is de KX-HDV230 uitgerust met een combinatie van HD SONIC-functies, zoals full-duplex, akoestische full-duplex, akoestische ruisonderdrukking en PLC voor maximale spraakkwaliteit en breedbandcommunicatieprestaties.

De komende maanden komen er naast de KX-HDV230 nog twee modellen bij, waarmee er nog meer keuze is in deze innovatieve en flexibele lijn van bureautelefoons.