• Communication Solutions

Panasonic en Nuvias ondertekenen eerste pan-EMEA distributieovereenkomst voor IP-telefoonhandsets

Panasonic Business kiest Nuvias als zijn eerste pan-EMEA distributeur voor de serie zakelijke IP-telefoonhandsets van het bedrijf.

Nuvias breidt haar portfolio van de recent gelanceerde Unified Communications practice verder uit.

Uit overeenkomst spreekt een hoge mate van vertrouwen in de recent door Nuvias geïntroduceerde 'Unified Communications Practice'. Bovendien vormt het een belangrijke toevoeging aan Nuvias’ groeiende portfolio toonaangevende end-to-end oplossingen voor Unified Communications (UC).

De primaire introductie richt zich op Nuvias’ gevestigde markten, waaronder Groot-Brittannië, de Benelux, Duitsland en Frankrijk, en op Zuid-Europa en Scandinavië. Nuvias wordt distributeur van de volledige serie IP-handsets van Panasonic. Deze serie omvat zowel desktoptelefoons als single-cell en multi-cell DECT-oplossingen voor gebruik in cloudgebaseerde UC-omgevingen, inclusief BroadSoft.

“Nuvias is een erkende leverancier van end-to-end communicatieoplossingen. Het bedrijf beschikt over de benodigde technische knowhow en ervaring om dienstverleners en wederverkopers te ondersteunen en voegt een nieuwe dimensie toe aan ons distributienet in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA)”, aldus Raphael Studer, European Partner Account Manager SIP Products bij Panasonic System Communications Europe. “Het goed gedocumenteerde, succesvolle concept van Nuvias Unified Communications Practice kan de verkoop via zowel bestaande als nieuwe partners een boost geven.”

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias (voorheen directeur van SIPHON Networks), voegt hieraan toe: “Het is fantastisch een erkend merk als Panasonic te kunnen toevoegen aan onze groeiende portefeuille kwaliteitsproducten. Met deze overeenkomst versterken we onze UC-positie binnen heel de EMEA-markt, met name op het gebied van de steeds populairder wordende BroadSoft-oplossingen. We streven voortdurend naar een nog betere klantenbeleving en deze overeenkomst stelt onze distributiepartners in staat te kiezen uit een brede selectie UC-eindpunten met gebruiksvriendelijke functionaliteit. Panasonic biedt letterlijk alles wat je van een gevestigde, wereldwijde leverancier van global communications solutions mag verwachten. We verheugen ons enorm op deze samenwerking.”

Naast Panasonic maken meerdere unified communications-leveranciers gebruik van Nuvias’ groeiende UC-capaciteit om hun verkoop in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uit te breiden. Nuvias’ streven naar uitbreiding van haar Unified Communications Practice-programma biedt ook voordelen voor bestaande en nieuwe verkoop- en integratiepartners in EMEA, die kunnen profiteren van de kansen die de snel groeiende UC-markt biedt.

Voor meer informatie over Panasonic Communications Solutions gaat u naar: https://business.panasonic.co.uk/communication-solutions/ 

Voor meer persinformatie over Nuvias, kunt u contact opnemen met Annabelle Brown via +44 (0)1326 318212, e-mail pr@nuvias.com