Phone number:
Phone number:
Current language: België- Nederlands
  • Communication Solutions

Panasonic introduceert nieuw telefonieplatform

Panasonic kondigt de lancering aan van de nieuwste telg in het assortiment bedrijfscommunicatiesystemen: de KX-NSX. De nieuwe communicatieserver is speciaal ontworpen om bedrijven de flexibiliteit te bieden om overal en via elk gewenst apparaat klanten te woord te staan.

De KX-NSX is een PBX-server, die geschikt is voor meerdere aansluitingen, met de mogelijkheid van gecentraliseerd beheer en ondersteuning voor maximaal 2.000 gebruikers op 32 locaties. De server kan meerdere apparaten tegelijkertijd beheren en gesprekken naadloos doorverbinden naar een mobiele telefoon via hetzelfde oproepnummer. Het systeem is flexibel en schaalbaar en kan worden aangepast aan verschillende types gebruikers. Daarmee laat Panasonic duidelijk zien dat het communicatieoplossingen levert die  in alle behoeftes van klanten voorzien. Het systeem beschikt over functies voor onderlinge werking tussen meerdere apparaten, aanwezigheidsbeheer, audio-, tekst- of videochat en synchronisatie met Outlook Agenda.

“We zien dat de huidige generatie werknemers steeds mobieler wordt en verspreid opereert”, legt Carlos Osuna, Panasonic Marketing Manager voor Communication Solutions uit. “De KX-NSX is een flexibel system dat kan worden afgestemd op verschillende omstandigheden en omgevingen. Het is in staat te voldoen aan alle eisen en verwachtingen van klanten. De KX-NSX is het meest schaalbare systeem dat we tot nu toe hebben ontwikkeld. Daarmee is onze communicatieserver-technologie geschikt voor vrijwel elk bedrijf, ongeacht de grootte.”

Ga voor meer informatie over de Panasonic Communication Solutions naar https://nl.business.panasonic.be/communication-solutions/communication-solutions/