• COMPASS

    Navigate AndroidTM with ease

COMPASS – Complete Android Services and Security

Problemen met Android in bedrijven aanpakken

Nu er steeds meer mobiele Android-apparaten worden gebruikt door ondernemingen, zien veel bedrijven de voordelen in van de grotere flexibiliteit, de aanpassingsmogelijkheden en de lagere implementatiekosten. Maar vroege gebruikers van Android-handhelds en -tablets krijgen nu te maken met de uitdagingen die op langere termijn komen kijken bij het beheer en de beveiliging van deze apparaten.

 

Klik hier voor onze whitepaper, die meer inzicht biedt in de uitdagingen waarmee bedrijven te maken krijgen bij het gebruik van Android-tablets en –handhelds in een bedrijfsomgeving.

Hoe bedrijven gebruik kunnen maken van de sterktes van Android

Panasonic COMPASS heeft alles wat u nodig hebt voor de veilige implementatie van robuuste Android-tablets en -handhelds van Panasonic in uw bedrijf. U kunt nu vol vertrouwen gebruikmaken van de flexibiliteit van een Android-besturingssysteem, want u weet dat de apparaten van Panasonic klaar zijn voor uw bedrijfstoepassingen, beheer en beveiliging.  

   

In een oogopslag: De vijf essentiële beheercomponenten van Panasonic COMPASS

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

De mogelijkheid om het Android-besturingssysteem op uw Panasonic-apparaat aan te passen aan de vereisten van uw bedrijf. FOTA (Firmware over the Air)-, geavanceerde FOTA- en SCOMO (Software Component Management Object)-services voor al uw update- en beheereisen.

Enterprise Mobility Management (EMM)-certificeringen, licenties en aangepaste MDM-clients die specifiek geschikt zijn voor Panasonic-hardware. 

 

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Activeert Android for Work (AFW), zodat bedrijven zakelijke en persoonlijke gegevens en toepassingen afzonderlijk en veilig op één apparaat kunnen beheren. 

Door Panasonic gecertificeerde beveiligingsoplossingen van derden waarmee de apparaten beter beveiligd zijn. 

 

De juiste Android-apparaten van Panasonic voor uw mobiele medewerkers

Panasonic Toughpad introduceerde in 2011 het eerste Android for Enterprise-apparaat en biedt nu voor al uw mobiele medewerkers een hele reeks  robuuste Android-tablets en -handhelds met 4.7, 5, 7 of 10.1 inch-schermen. Ondek hier Panasonic Android-apparaat het beste geschikt is voor uw bedrijf.

             
*AndroidTM is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.