• Toughbook. Mobiele computers met het laagste uitvalpercentage in de markt.*

    Laat uw investering al in het eerste
    jaar renderen

Als het gaat om uw mobiele apparaten is het goed om iets verder in de toekomst te kijken

Het klopt dat Robuuste duurzame apparaten kosten inderdaad meer kosten dan commerciële en traditionele consumentenaanbiedingen. consumenten- en klassieke apparaten.

Maar de extreem uitzonderlijk lage uitvalpercentages en de vele op maat gemaakte productiviteitsverhogende functiesfunctionaliteiten van de Toughbook-modellen zorgen voor meer productiviteit , en uiteindelijk, voor lagere totale eigendomskosten gebruikskosten (TCO)  voor uw bedrijfvoor uw bedrijf.

 

Doe vandaag nog de Toughbook TCO-test en ontdek hoeveel u zou kunnen kunt besparen

1Type of Devices
2Number of Devices
3Lifecycle of Devices
4Results

Which type of devices are you looking for?


How many devices do you need to deploy?Will you be deploying your devices for 3 years or more?
1,000,000900,000800,000700,000600,000500,000400,000300,000200,000100,0000
550,000
319,000

CURRENT

PANASONIC

TCO Saving

42%

cheaper


De gebruiker bevestigt dat hij de volgende informatie in verband met de calculator goed heeft gelezen en begrepen:Customer confirms they have read/understood the following information regarding the Calculator: 
ØPanasonic zal nooit de gegevens die in deze tool worden ingegeven, bewaren of gebruiken.No data entered into this tool relating to our competitors products will be saved or used by Panasonic in any way; 
ØHet is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om zijn aankoopprijs in te stellen, Panasonic wil dit onder geen beding beïnvloeden.It is solely the customer’s responsibility to set their retail pricing and this is not something that Panasonic would seek to influence in any way; and 
ØDe gebruiker heeft de volledige controle welke data hij in de tool inbrengt. Het is aan de gebruiker te bepalen hoeveel gegevens hij wil ingeven of delen met Panasonic.

 

 

Hoe het werkt 

Het gebruik van onze snelle en gratis TCO Calculator is eenvoudig:   

  • Geef de details van uw huidige mobiele apparaten op
  • Selecteer het aantal units apparaten dat u heefbt

De aanschafkosten en uitvalpercentages worden voor u berekend.

En u krijgt: 

  • Uw eigen TCO-berekening voor uw sector
  • Het verschil in TCO tussen uw huidige apparatuur en die van Panasonic - inclusief specifieke financiële kosten en besparingen 

 

 

 

Wat is robuust echtde echte waarde van duurzame apparaten?

Heefbt u meer bewijs argumenten nodig om ter ondersteuning van uw business case om te investeren in voor investering in robuuste apparatuur voor uw mobiele medewerkers te ondersteunen?