De uitdagingen van de bouw aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw mensen op het terrein? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

Digitale informatie aan klanten beschikbaar stellen in de moeilijkste omstandigheden
Ja, dat is mijn uitadaging

Klanten in de bouwsector willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Zij willen niet wachten op een buitendienstmedewerker die het hoofdkantoor probeert te bereiken. En zeker niet zelf een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor. Toughbooks lossen dit probleem op.

Vanwege hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten en meer winstgevende projecten.
 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Het logistieke proces met verschillende leveranciers en functies beheren
Ja, dat is mijn uitadaging

Het  efficiënt beheren van de supply chain is altijd een grote uitdaging voor bedrijven in de bouw. Gegevens en toepassingen zijn beschikbaar op specifieke locaties. Er is niet altijd toegang tot nauwkeurige informatie van verschillende leveranciers en het uitwisselen van geïntegreerde plannen en kennis verloopt moeilijk.

Maar niet met Toughbooks. Dankzij hun connectiviteit van wereldklasse kan toegang tot een breed scala aan gegevens en systemen worden gehandhaafd, ongeacht waar uw buitendienstmedewerker zich bevindt. Uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen zware omstandigheden betekent dat plannen kunnen worden gedeeld, ongeacht waar het contact wordt gelegd. Dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules kan een Toughbook een waaier aan taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken diverse verschillende apparaten nodig zijn.
 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

On site gegevens en tekeningen opvragen en bewerken
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven presteren waar andere technologie faalt. Vanaf nu hebben uw mensen op het terrein toegang tot de gegevens en tekeningen die op locatie nodig zijn, in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het grote aanbod aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor CAD werk op locatie. Daarnaast kunnen zij door hun rekenkracht zelfs de meest complexe technische documentatie aan.
 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.