Uw uitdagingen opgelost door Toughbook

Toughbook- en Toughpad-tablets, -notebooks, -2-in-1-detachables en -handhelds zijn gemaakt met het oog op financiële professionals.

Robuuste mobiliteit 

 

De financiële sector bestaat uit veel omgevingen. Er mag dus niet worden ingeleverd op efficiëntie onderweg. Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn klein, licht en monteerbaar, met geïntegreerde handvatten, verschillende formaten en ongeëvenaarde robuustheid (sommige modellen zijn bestand tegen vallen tot 3 meter hoogte). U neemt ze eenvoudig overal mee naartoe en werkt zonder onderbrekingen. Wat voor weer het ook is en waar uw advies- en verkoopteam ook naartoe gaat. 

 

Kracht. Prestaties. Productiviteit.

Toughpad-tablets en -handhelds zijn licht en voorzien van  HD-, antireflectie, multi-touchscreens die in alle lichtomstandigheden kunnen worden gebruikt. Ergonomisch gezien zijn ze daarom ideaal voor de financiële professional die continu onderweg is. Verder zorgen de nieuwste Intel®-processors voor superieure kracht waardoor zelfs de meest complexe technische of juridische documenten on-site kunnen worden verwerkt. Voeg daar de sectorspecifieke features voor het automatiseren van taken en het verminderen van fouten aan toe en u kunt zich verheugen op een heel nieuw niveau van efficiëntie. 

 

Gegevensbescherming

De mobiele Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn niet alleen uitgerust met een wachtwoordprogramma, Trusted Platform Mobile (TPM) en een hardeschijfvergrendeling, u kunt er ook op inloggen met Windows Hello (eventueel met gezichtsherkenning) en ze zijn voorzien van FusionPipe-authenticatie en NetMotion Wireless-software voor veilige connectiviteit.

Blijf verbonden    

Superieure draadloze connectiviteit dankzij Native Serial-, LAN- en VGA-/HDMI-poorten betekent dat u personeelsleden ononderbroken toegang hebben tot essentiële informatie en communicatie, ongeacht of zij bestellingen aannemen, gegevens en meetgegevens vastleggen en analyseren of onderweg accountgegevens raadplegen. 

Optionele handtekening met actieve pen

Onze apparaten kunnen ook gebruikt worden met een precisiepen voor het registreren van biometrische handtekeningen met infrarood, optische detectietechnologie en tot 1024 drukniveaus voor een wettelijk bindend en nauwkeuriger bewijs van goedkeuring. 

 

Contacteer ons

Spreek vandaag nog met een medewerker van Panasonic en ontdek hoe de robuuste Toughbook- en Toughpad-apparaten uw financiële organisatie kunnen helpen bij het verhogen van de opbrengst, het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie, het optimaliseren van verkoopmogelijkheden en het leveren van betere klantenservice in het algemeen.