• Nieuws

Nieuws

12/01/2018

Panasonic is aware of recently reported side-channel analysis vulnerabilities known as Meltdown and Spectre affecting many modern microprocessors.  This document is provided to guide our valued customers towards the most up-to-date and accurate Toughbook support pages.

Panasonic has established a global Toughbook support page that will help customers with specific product queries and support guidance.  The link for the page can be found below:

http://pc-dl.panasonic.co.jp/itn/vuln/g18-001.html

21/11/2017

Het Wit-Gele Kruis van Oost-Vlaanderen, een van de grootste thuiszorgorganisaties in België, heeft haar meer dan 1.400 verpleegkundigen voorbereid op de digitale transformatie van de gezondheidszorg. Hiervoor krijgen de verpleegkundigen als werkmiddel de nieuwe Panasonic FZ-A2 Toughpads en een nieuwe mobility oplossing waarmee ze alle administratieve taken, zoals hun dagplanning, verpleegkundige dossiers en informatie voor huisartsen volledig paperless en in realtime kunnen uitvoeren.

14/11/2017

Bezoek Panasonic Toughbook Toughpad tijdens de Maintenance Happening van Maintenance Magazine
op 30 november in Sint-Niklaas!

De Maintenance Happening van Maintenance Magazine op 30 november in Sint-Niklaas in samenwerking met BEMAS is een gloednieuw congres dat maintenance managers en bedrijven informatie wil verschaffen om hun service- en onderhoudsstrategie te transformeren en in contact te komen met projectdeskundigen en vakgenoten.

9/10/2017

Het Nederlandse onderzoeksteam Brainfly onderzoekt het effect van de veranderende zwaartekracht op hersenfuncties, waarbij de nadruk ligt op onderzoek naar de mogelijkheden van brain-computer interfaces (BCI) in de ruimte. Het team zal Toughbook notebooks gebruiken om tijdens parabolische vluchten hersenfuncties in gewichtloze toestand te testen. De studie van BrainFly wordt ondersteund door de European Space Agency (ESA).

Pages