Nieuws

18/07/2018

Panasonic biedt vanaf nu een Smart Accugarantie voor zijn Toughbook-assortiment van notebooks, tablets en handheld-apparaten. Hiermee helpen zij bedrijven de productiviteit van hun mobiele werknemers op peil te houden.

3/07/2018

Elia, de beheerder van  het Belgische hoogspanningsnet, heeft haar field techniekers uitgerust met nieuwe CF-33 robuuste hybride tablets van Panasonic Toughbook. De Toughbook tablets worden gebruikt voor de dagelijkse werkplanning, het rapporteren van bevindingen en het in realtime doorsturen van informatie. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de regenbestendigheid, de correcte bediening van het scherm met handschoenen en de goede ervaringen met de CF-19 Toughbook van Panasonic hebben de doorslag gegeven.

6/06/2018

SMT Services Machinery Trucks heeft recentelijk al haar servicemonteurs uitgerust met nieuwe CF-33 robuuste hybride tablets van Panasonic Toughbook. De Toughbooks worden gebruikt voor de dagelijkse planning, het inscannen van geleverde onderdelen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de ingebouwde barcode scanner en de uitstekende aftersales service van Panasonic hebben de doorslag gegeven.

Pages