• Software Solution Partners

Find a Software Solution

Offering the best solution to meet your business requirements

Panasonic Toughbook & Toughpad has an exclusive network of Certified Independent Software Vendors (ISVs) across different industries that have profound knowledge of offering solutions which have been successfully tested and certified on our products and services.

 • Sygic

  Sygic is de ontwikkelaar van de meest geavanceerde navigatie-app, waarop meer dan 200 miljoen chauffeurs over de hele wereld vertrouwen. Meer dan 2000 wagenparken op het gebied van transport, logistiek, pakketdiensten, veldwerk, automobielindustrie, nutsbedrijven en overheidsdiensten vertrouwen op Sygic Professional GPS Navigation met SDK voor wagenparken en bedrijfsklare kaarten voor wagenparkbeheer, tracering, routeplanning en optimalisatieoplossingen.
  Sygic Professional GPS Navigation werkt offline en beschikt over vrachtwagenspecifieke routeplanning, rijroutes met tijdvensters en meer dan 60 API’s voor het ontwikkelen van Android- en Windows-apps. 

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked is gespecialiseerd in het moderniseren van hosttoepassingen voor robuuste mobiele computers. Al meer dan 20 jaar levert StayLinked oplossingen van wereldklasse voor bedrijfskritieke hostsystemen voor magazijnopslag, productiefaciliteiten, transport en detailhandel. Op basis van de grondige kennis van deze hostsystemen heeft Staylinked een nieuw paradigma geïntroduceerd voor terminal-emulatie en sessiebeheer voor mobiele apparaten.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI is 's werelds meest vertrouwde leverancier van EMM-oplossingen (Enterprise Mobility Management), met meer dan 16.000 grote zakelijke klanten en miljoenen beheerde apparaten over de hele wereld. De innovatieve portfolio met oplossingen en diensten van SOTI bevat de tools waarmee organisaties hun activiteiten echt mobiel kunnen maken en hun investeringen in mobiliteit kunnen optimaliseren. 

  Download hier de co-branded brochure.

  Visit Website
 • NetMotion

  De software voor mobiliteitsbeheer van NetMotion geeft IT de kracht om een ongeëvenaarde mobiele gebruikerservaring te leveren. Deze software versnelt, optimaliseert en beveiligt al het verkeer naar mobiele apparaten in elk netwerk, elke toepassing en elk besturingssysteem.

  Download hier de co-branded brochure.

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website
 • Acronis

  Acronis is wereldwijd leider op het gebied van hybride gegevensbescherming en -opslag in de cloud. Het bedrijf, dat in 2003 is opgericht in Singapore, werkt nu vanuit lokale vestigingen 18 landen, waaronder het internationale hoofdkantoor in Singapore en het bedrijfshoofdkantoor in Zwitserland.

  Visit Website
 • Absolute Software

  Absolute biedt persistente oplossingen voor endpoint-beveiliging en risicobeheersing voor gegevens op computers, tablets en smartphones. Absolute Data & Device Security (DDS) biedt een a persistente verbinding met al uw endpoints en de gegevens daarop. Dit betekent dat u altijd de controle houdt, zelfs als een apparaat is afgesloten van het netwerk of in handen is gevallen van een onbevoegde gebruiker.

  Download hier de co-branded brochure.

  Visit Website