Find a Software Solution - Computer Product Solutions | Panasonic Business
 • Software Solution Partners

Find a Software Solution

Offering the best solution to meet your business requirements

Panasonic Toughbook & Toughpad has an exclusive network of Certified Independent Software Vendors (ISVs) across different industries that have profound knowledge of offering solutions which have been successfully tested and certified on our products and services.

 • Sygic

  Sygic is de ontwikkelaar van de meest geavanceerde navigatie-app, waarop meer dan 200 miljoen chauffeurs over de hele wereld vertrouwen. Meer dan 2000 wagenparken op het gebied van transport, logistiek, pakketdiensten, veldwerk, automobielindustrie, nutsbedrijven en overheidsdiensten vertrouwen op Sygic Professional GPS Navigation met SDK voor wagenparken en bedrijfsklare kaarten voor wagenparkbeheer, tracering, routeplanning en optimalisatieoplossingen.
  Sygic Professional GPS Navigation werkt offline en beschikt over vrachtwagenspecifieke routeplanning, rijroutes met tijdvensters en meer dan 60 API’s voor het ontwikkelen van Android- en Windows-apps. 

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked is gespecialiseerd in het moderniseren van hosttoepassingen voor robuuste mobiele computers. Al meer dan 20 jaar levert StayLinked oplossingen van wereldklasse voor bedrijfskritieke hostsystemen voor magazijnopslag, productiefaciliteiten, transport en detailhandel. Op basis van de grondige kennis van deze hostsystemen heeft Staylinked een nieuw paradigma geïntroduceerd voor terminal-emulatie en sessiebeheer voor mobiele apparaten.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI is 's werelds meest vertrouwde leverancier van EMM-oplossingen (Enterprise Mobility Management), met meer dan 16.000 grote zakelijke klanten en miljoenen beheerde apparaten over de hele wereld. De innovatieve portfolio met oplossingen en diensten van SOTI bevat de tools waarmee organisaties hun activiteiten echt mobiel kunnen maken en hun investeringen in mobiliteit kunnen optimaliseren. 

  Download hier de co-branded brochure.

  Visit Website
 • NetMotion

  De software voor mobiliteitsbeheer van NetMotion geeft IT de kracht om een ongeëvenaarde mobiele gebruikerservaring te leveren. Deze software versnelt, optimaliseert en beveiligt al het verkeer naar mobiele apparaten in elk netwerk, elke toepassing en elk besturingssysteem.

  Download hier de co-branded brochure.

  Visit Website
 • Acronis

  Acronis is wereldwijd leider op het gebied van hybride gegevensbescherming en -opslag in de cloud. Het bedrijf, dat in 2003 is opgericht in Singapore, werkt nu vanuit lokale vestigingen 18 landen, waaronder het internationale hoofdkantoor in Singapore en het bedrijfshoofdkantoor in Zwitserland.

  Visit Website