Tough Talk: Tijd om aan te raken.

Tough Talk: Tijd om aan te raken.

Toughbooks zijn gebouwd om in te spelen op consumententrends.

Als eens goed naar hedendaagse smartphones of de nieuwe soort tabletapparaten voor de consument wordt gekeken, wordt het snel duidelijk dat aanraakschermbediening nu uiteindelijk mainstream is geworden. Kijk rond op straat, in de trein, in het café, op de luchthaven, en u zult zien dat we nu het punt hebben bereikt waarop de interactie met apparaten door tikken, slepen en kneepgebaren maken op het scherm niet alleen werkt, maar ook natuurlijk aanvoelt. Hiernaast raken dagelijkse gebruikers steeds meer gewend aan een constante internetverbinding, en aan toepassingen die gebruik maken van GPS die weten waar we zijn en de meest relevante informatie van het internet kan halen. Het is zelfs zo dat consumenten dit soort functionaliteit gaan vereisen.
Voor ons bij Toughbook komt dit niet als een verrassing. We hebben immers een succesvol merk opgebouwd door vooruit te lopen op de behoeften van mobiel personeel. We hebben al jaren aanraakschermbediening op onze tablet PC's en CF-19 en CF-30 Toughbooks. We hebben 3G connectiviteit in een vroeg stadium aangegrepen, en bieden dit nu met GPS satellietnavigatie aan via de Qualcomm Gobi 2000 chipset in de gehele reeks van Toughbooks. De op stapel staande robuuste ultra-draagbare Toughbook CF-C1 zal worden geleverd met multi-touch en het aanraakvriendelijkere Windows 7, waardoor dit een zeer makkelijke met uitsluitend aanraking te bedienen computer wordt.

Wat ons opwindt is te zien hoe onze klanten en software partners gebruik zullen maken van deze technologie, en de revolutie die de consumentenmarkt heeft bereikt in de professionele sfeer trekt. Zullen de zelfde knijp-om-te-zoomen en wegtik gebaren die eindgebruikers uitproberen met Google Maps hun weg vinden in geografische informatiesoftware of op maat gemaakte technische ontwerptoepassingen? Zullen technici hun weg door plannen en schema's heen navigeren met tikken en slepen in plaats van scrollen? Combineer altijd verbonden Toughbooks met GPS en de verbeterde prestaties die we in de nieuwe modellen zoals de CF-31 of CF-C1 bouwen, en het is niet moeilijk om toepassingen voor te stellen die niet alleen gegevens opnemen en opslaan, maar beter uitgerust zijn om actief de juiste gegevens aan hun gebruikers aan te bieden.

Innovaties in de consumententechnologie verspreiden zich onherroepelijk naar de professionele IT, en hier heeft Panasonic een duidelijk voordeel. Als één van de grootste fabrikanten van consumentenelektronica in de wereld is het onze taak om het scherp van de snede in de gaten te houden. Hoewel sectorleidende ruggedization en betrouwbaarheid de kern van de Toughbook reeks zullen blijven, kunt u er zeker van zijn dat we niet bang zullen zijn om in de toekomst te innoveren. Als het u en uw bedrijf helpt, geven we u de technologie waar u behoefte aan heeft.