Uitdagingen in gezondheidszorg: opgelost door Toughbook

Toughbook- en Toughpad-tablets, -notebooks, -2-in-1 detachables en -handhelds zijn gemaakt met het oog op uw zorgprofessionals.

Toegang tot patiëntgegevens op de plek waar zorg wordt verleend

Als uw medewerkers veilige toegang hebben tot alle patiëntgegevens die ze door de dag heen nodig hebben, op iedere gewenste locatie, kunnen ze meer tijd met patiënten doorbrengen en zodoende betere zorg verlenen. Toughbook en Toughpad bieden ongeëvenaarde connectiviteit, door middel van 4G LTE-opties, geavanceerde antennetechnologie en verbeterde mogelijkheden voor gegevensbeveiliging.

 

 

 

Meerdere taken onderweg of ter plaatse uitvoeren

Door taken zoals het verstrekken van medicijnen en het observeren van vitale functies te automatiseren, gaat de productiviteit van de zorgprofessionals omhoog en het aantal fouten omlaag. De Panasonic Toughbook CF-XZ6 bijvoorbeeld, bevat speciale functies voor de gezondheidszorg, zoals een 2-in-1 detachable vormfactor en geïntegreerde draadloze functionaliteit.

Dit leidt tot een lichte, mobiele 'medische kit' voor de zorgprofessionals van de 21e eeuw.

 

Nauwkeurig monitoren en meten

Door middel van geïntegreerde Intel RealSense 3D-camera's kunnen uw zorgprofessionals de genezing van wonden, decubitus en brandwonden nauwkeurig meten en volgen. Hierdoor kunnen specialisten zelf patiënten op afstand monitoren en het aantal doorverwijzingen verminderen.

 

Robuuste mobiliteit 

Binnen de gezondheidszorg bestaan veel verschillende omgevingen. Er mag dus niet worden ingeleverd op efficiëntie onderweg. Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn compact, licht en monteerbaar, met geïntegreerde handvatten, 2-in-1-detachable-modellen en ongeëvenaarde robuustheid (sommige modellen zijn bestand tegen vallen tot 3 meter hoogte). U kunt ze eenvoudig overal mee naartoe nemen en er ononderbroken mee werken. Ongeacht de weersomstandigheden en de omgeving waarin de patiënt zich bevindt. 

 
 

Beveiligde data

De Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn niet alleen uitgerust met wachtwoordprogramma, Trusted Platform Mobile (TPM) en een hardeschijfvergrendeling, u kunt er ook op inloggen met Windows Hello, en ze zijn voorzien van FusionPipe-authenticatie en NetMotion Wireless-software voor veilige connectiviteit. 

Gezondheidszorg zonder grenzen   

Toughbook- en Toughpad-apparaten bieden tot 28 uur aan batterijduur en opties voor hot-swappable batterijen, zodat ze doorlopend kunnen worden gebruikt door meerdere medewerkers, tijdens meerdere shifts en langere opdrachten.

 

 

 

Contacteer ons

Praat vandaag met een Panasonic medewerker en ontdek hoe de robuuste Toughbook- en Toughpad-apparaten uw zorgorganisatie kunnen helpen bij het verlagen van de kosten, het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren van de klantenservice en uiteindelijk het redden van meer levens.