Word Partner

Waarom samenwerken met Panasonic Toughbook & Toughpad?

Panasonic is een van 's werelds meest bekende, vertrouwde en gerespecteerde merken. Een samenwerking met Panasonic Toughbook & Toughpad betekent dat samenwerkt met een marktleider. Volgens de martkanalysten van VDC Research, bleef Panasonic de Europese markt voor stevige notebooks en tablets in 2015 domineren. Onze marktcapaciteiten helpen u nieuwe kansen te ontdekken met onze unieke producten, oplossingen en services.

Bewandel de weg naar succes samen met een partner die niet met u concurreert en de essentiële knowhow heeft om gezamenlijke waardevoorstellen op te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Het Toughbook Engage-partnerprogramma 

Kies de beste bedrijfsondersteuning voor u.

Panasonic heeft een eigen Partnerprogramma ontwikkeld om partners als u te helpen een brede waaier aan mogelijkheden te openen door nog meer waarde aan uw klanten te bieden. We helpen u ook zich te onderscheiden van de rest en bieden toegang tot de tools die u nodig hebt voor succes. Uw hulp is van vitaal belang om onze oplossingen naar nieuwe klanten en markten te brengen. ‘Engage’ - ons Toughbook Partner Programme werd specifiek ontwikkeld met uw vereisten in het achterhoofd, of u nu een distributeur, wederverkoper of onafhankelijk softwareverkoper (ISV) bent. Het Programma biedt vijf samenwerkingstiers – Geregistreerd, Premier, Distributeur, ISV's en Gecertificeerde ISV's – die elk verschillende niveaus van capaciteiten en expertise bieden: