• VARICAM-technologie

Onze VARICAM-technologie

 

De P2 VARICAM-serie - een revolutie in de cinemaproductieworkflow

Het filmachtige uitdrukkingsvermogen en de voortreffelijke beeldkwaliteit van Panasonic's "VARICAM" videocamera, op grote schaal erkend in de filmproductie-industrie, is nu verkrijgbaar in de geavanceerde P2HD. Naast de beeldkwaliteit en de uitdrukkingscapaciteit die een nieuwe wereldnorm heeft vastgelegd, beschikt u nu over een op bestanden gebaseerd opnamesysteem zonder tape, dat een revolutie in de workflow en een kostenverlaging met zich mee brengt. Voorstelling van twee P2 VARICAM-modellen: AJ-HPX3700, met een full-pixel-resolutie en RGB4:4:4/10-bits LOG-uitgang; en AJ-HPX2700, met een full-rate (1-60 fps) variabele framefunctie.

Ecologische voordelen– dankzij de solid-state-technologie, kan uitzenden helpen het milieu te beschermen

Omdat P2-kaarten herbruikbaar zijn en bewegende onderdelen aanzienlijk zijn verminderd, is P2HD een milieuvriendelijke technologie. Met het slijtage- en uitvalvrije opnamesysteem met geheugenkaart zijn de door de gewone VCR's vereiste tapes niet langer nodig. Het geheugenkaartsysteem vermindert afval dat wordt gegenereerd wanneer koppen, tapeaandrijfmechanismen, enz. worden vervangen.

Programma 5 jaar garantie

Klanten die zich registreren als gebruikers op de website, ontvangen een verlengde garantie tot 3 jaar voor reparaties.

Toepasselijk model: AJ-HPX3700/AJ-HPX2700. •Sommige reparaties (zoals CCD-vervanging) zijn niet gedekt door deze garantie. •De maximale gratis garantieperiode kan onderhevig zijn aan wijzigingen, afhankelijk van de gebruiksduur van het product.