Phone number: +32 2 481 03 73

TOUGHBOOK Engage-partner worden

Gespecialiseerde ondersteuning voor nauwere verbindingen
Profiteer van de beloningen van TOUGHBOOK Engage
regi
engage

TOUGHBOOK Engage – uw programma, op uw manier

Engage is ons uitgebreide programma voor partners die het volledige assortiment van Panasonic-apparaten verkopen – inclusief notebooks, tablets en handhelds.

Uw aansluiting op het programma is persoonlijk en digitaal. U hebt toegang tot alle voordelen via ons partnerportaal met continue ondersteuning van ons gespecialiseerde partnerteam.

Vier categorieën om zakelijk voordeel te ontwikkelen

TOUGHBOOK Engage is gebaseerd op vier categorieën, aangepast aan uw bedrijfsmodel en het niveau van TOUGHBOOK-expertise binnen uw bedrijf. Elke categorie biedt een tal aan zakelijke voordelen.

Officiële distributeur

Om u te helpen meer waarde te halen uit uw TOUGHBOOK-resellers, bieden wij een complete toolkit met uiteenlopende sales- en marketingservices. Hier zitten pre-sales technische ondersteuning, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke uitnodigingen voor exclusieve TOUGHBOOK-partnerevents, en u komt ook in aanmerking voor marketingfondsen.

Download de programmabrochure van ENGAGE >>

Engage Premier

Naast online training, partner webinars en nog veel meer is Engage Premier de categorie binnen het programma waarbij u toegang hebt tot sales leads. Net zoals onze Official Distributor Partners komt u ook in aanmerking voor pre-sales technische ondersteuning, marketingfondsen en deelname aan onze VIP-partnerevents.

Download de programmabrochure van ENGAGE >>

Engage Certified

Naast het standaardaanbod aan bedrijfsondersteuning, zoals snelle registratie van transacties en online training, komt u in aanmerking voor marketingfondsen en kunt u leenapparaten aanvragen voor geregistreerde deals. Zo bent u in de perfecte positie om kansen om te zetten in sales en uw klanten een uitstekende service te bieden.

Download de programmabrochure van ENGAGE >>

Engage Registered

Profiteer van de vele programmavoordelen en digitale tools, die speciaal zijn ontworpen om u op weg te helpen op uw TOUGHBOOK-reis. Snelle registratie van transacties en toegang tot sales- en marketingmiddelen zijn enkele van de vele voordelen die wij bieden om u te helpen uw omzet te verhogen met onze marktleidende robuuste technologie.

Download de programmabrochure van ENGAGE >>

Word vandaag nog TOUGHBOOK Engage-partner

Nieuwe gebruikers toevoegen voor uw bedrijf

Bent u al partner?