De uitdagingen van de detailhandel aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en effectiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

In store toegang tot informatie en gegevens
Ja, dat is mijn uitadaging

Klanten in de retail willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Of instant informatie over promotieacties. Zij hebben geen zin om te wachten tot de field verantwoordelijke/ vertegenwoordiger contact heeft gelegd met de centrale.

Toughbooks lossen dit probleem op.

Dankzij hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten en veel rendabelere processen. 

Toughbooks werken waar andere technologie faalt. Nu hebben uw mensen in the field permanent toegang tot de gegevens die zij nodig hebben, waar ze ook zijn. Of ze zich nu bevinden in een gekoeld magazijn of in het winkelpunt. in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het uitgebreide aanbod aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor retailwerk, en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen zelfs in staat met de meest complexe technische documentatie om te gaan. 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Intelligente levering
Ja, dat is mijn uitadaging

Het internet en het directe contact met de eindklant hebben de retail zodanig veranderd dat een bezoek aan het winkelpunt het vaak enige contactmoment van uw fieldmensen met uw klanten is.

Met Toughbooks kunt u dit waardevolle contactmoment ten volle benutten.

Omdat Toughbooks ontworpen zijn om overal te presteren, zijn zij ideaal voor deze nieuwe instore verkoopsactiviteiten. Verbeter uw klantenservice verbeteren door uw mobiele mensen uit te rusten met opmerkelijk IT-gereedschap. Dit is uw manier om de tevredenheid van uw klanten te verhogen en het rendement per bezoek te verhogen.

De integratie van randapparatuur zoals GPS and streepjescodescanners in Toughbooks maken uw verkoopsmensen en merchandisers productiever. Reistijden worden verkort en meer klanten per dag kunnen worden bediend.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.