De uitdagingen van de luchtvaartsector aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

Directe toegang tot technische handleidingen en specifieke revisies in alle weersomstandigheden
Ja, dat is mijn uitadaging

Vroeger waren technische handleidingen en specifieke revisies over het algemeen op papier. En zelfs als dit niet het geval was, zorgden technische beperkingen ervoor dat er niet altijd toegang was tot de digitale technische informatie op de waar het vliegtuig zich bevond. Bovendien belemmerden envoudige zaken zoals draadloze verbinding, lage temperatuur of fel zonlicht de toegang tot documentatie

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Sneller aftekenen en goedkeuren vóór vertrek
Ja, dat is mijn uitadaging

Afwikkelingstijden zijn cruciaal voor de luchtvaart. Een stilstaand vliegtuig betekent verloren winst. Maar met een Toughbook kan aftekenen, controleren en goedkeuren in een oogwenk worden uitgevoerd, dankzij hun vermogen om te presteren op locatie, hun eenvoudig te gebruiken form factors, de vele functionaliteiten en hun connectiviteit in de meest veeleisende situaties.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Het onderhoudspersoneel moet snel en eenvoudig vluchtlogboeken inzien.
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks, met hun connectiviteit en duurzaamheid van wereldklasse, zorgen ervoor dat onderhoudspersoneel toegang krijgt tot vluchtlogboeken op tijdstippen die eerder onmogelijk waren – vaak zelfs voordat het vliegtuig is geland. Het onderhoudspersoneel beschikt dus op elk moment over de informatie die het nodig heeft om op elke situatie te reageren, en vermindert zo drastisch de benodigde afwikkelingstijd. Hierdoor besparen luchtvaartmaatschappijen enorme hoeveelheden geld.
 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.