Hanteren van uitdagingen in de sector wegenonderhoud

Wat zijn de grootste drempels voor de efficiëntie en productiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij u bieden…

De mogelijkheid om uw transport-infrastructuur overal en in alle omstandigheden te onderhouden
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn het ideale hulpmiddel om een publieke transport-infrastructuur te onderhouden. Zij stellen uw onderhoudsdienst in het veld in staat om snel problemen op te sporen, digitale documenten en tekeningen te controleren, on-line reserveonderdelen te bestellen en snel verder te gaan met de volgende taak m.b.v. de ingebouwde GPS. En dit alles kan overal en onder vrijwel alle omstandigheden worden gedaan. Personeel kan een hele dag op accu werken, in alle weersomstandigheden, in fel zonlicht, en met een breed scala aan connectiviteit.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

De behoefte aan minimale storingen in weg- en spoorwegnetwerken
Ja, dat is mijn uitadaging

Het tot een minimum beperken van storingen heeft de hoogste prioriteit voor netwerkoperateurs. Tijd en efficiëntie zijn dus kritieke factoren. Toughbooks, met hun uitmuntende connectiviteit, de mogelijkheid overal waar nodig te werken en hun apparaat-consoliderende functionaliteit, stellen onderhoudstechnici in staat om sneller, accurater en productiever te werken dan ooit tevoren. Hierdoor blijven onderbrekingen in het netwerk beperkt tot een absoluut minimum.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

De noodzaak om de efficiëntie van mijn onderhoudspersoneel te verbeteren
Ja, dat is mijn uitadaging

Met Toughbooks kunnen werkprocessen geheel opnieuw ontworpen worden, waardoor onderhoudspersoneel productiever kan zijn. Documenten en tekeningen kunnen overal worden opgevraagd, met de geïntegreerde GPS kunnen routes voor personeel efficiënt uitgestippeld worden en kan eigendom worden opgezocht, geïntegreerde camera's kunnen de conditie van objecten onmiddellijk opnemen en personeel kan in real-time voorraad- en

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist