Nieuws

27/11/2019

De geschikte hardware kiezen is steeds belangrijker in het gedigitaliseerde landschap waarin bedrijven zich bevinden. Bovendien is de juiste hardware ook cruciaal om bedrijven duurzamer en vooral efficiënter te maken, en dat beseft ook Siemens. Zo heeft de Rolling Stock Business van Siemens Mobility Ltd zijn 550 treinonderhoudsingenieurs op 11 treinonderhoudsdepots in het Verenigd Koninkrijk met robuuste Panasonic Toughbook 20 mobiele computers voorzien.
 

25/10/2019

Digitaliseren loont. Agoria berekende dat als een bedrijf 1 euro in IT investeert, de toegevoegde waarde met 1,38 euro stijgt. Dit rendement kan nog verder omhoog als in het digitaliseringstraject ook rekening wordt gehouden met de hardware. Nog te vaak worden buitendienstmedewerkers op pad gestuurd met een laptop, tablet of handheld die niet bestand is tegen die werkomstandigheden. Als die medewerker dan geconfronteerd wordt met een apparaat dat niet meer werkt of een batterij die alweer plat is, wordt de productiviteitswinst van de digitalisering snel tenietgedaan.

14/10/2019

Grote magazijnen zijn gebaat bij snelle processen en up-to-date informatie in de handen van medewerkers. Elitfönster heeft in al haar magazijnen de veiligheid en efficiëntie verhoogd. Alle informatie, die voorheen bestond uit stapels papieren en bestanden, zijn dankzij de Toughbook apparaten van Panasonic nu overal digitaal beschikbaar.

3/10/2019

Digitalisering in de logistiek heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Van logistieke dienstverleners wordt verwacht dat ze in real-time de status van een levering kunnen weergeven. Zenders en ontvangers van goederen rekenen daarop en passen daar hun eigen productieplanning op aan. Om goed te kunnen inspelen op de vereisten vanuit de markt heeft Planzer Transport een vergaande digitalisering van de logistieke processen doorgevoerd en geïnvesteerd in hardware waarmee het bedrijf de productiviteit van haar mensen en middelen optimaliseert.

Pages