Phone number: +32 2 481 03 73
Phone number: +32 2 481 03 73
Current language: België- Nederlands

Nieuws

6/09/2021

Panasonic heeft vandaag de nieuwste versie van zijn Toughbook 55 notebook aangekondigd, even veelzijdig, maar met verbeterde prestaties, connectiviteit en beveiliging. Toen de Toughbook 55 in 2019 werd gelanceerd, zette hij een nieuwe standaard voor mobiel computergebruik door gebruikers voor het eerst in staat te stellen hun notebook aan te passen aan veranderende werkzaamheden als ze op locatie zijn.

2/07/2021
 

Circet Benelux heeft haar Nederlandse field service engineers uitgerust met nieuwe CF-20 robuuste hybride notebooks van Panasonic Toughbook. De notebooks worden gebruikt voor de dagelijkse werkplanning, het rapporteren van bevindingen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de regenbestendigheid, de vijf jaar garantie en het leasingaanbod van CHG met een vervangingscyclus van de apparatuur hebben de doorslag gegeven voor de CF-20 Thoughbook van Panasonic.

15/06/2021

Panasonic heeft vandaag een gloednieuwe robuuste tablet voorgesteld: de Toughbook G2. Deze tablet is ontworpen met het oog op toekomstige communicatietechnologieën, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, maar kan nog steeds worden verbonden met belangrijke legacy-systemen. Dit maakt de Toughbook G2 de ideale veelzijdige tablet voor mobiele werkers.

14/05/2021

Gemakkelijk te gebruiken met één hand, aanpasbaar voor diverse taken en krachtig en sterk genoeg om de meest intensieve werkdagen aan te kunnen

Pages