Nieuws

7/10/2020

Some customers have not responded to our prior efforts to ensure your safety, despite previous announcements and effort from our sales and service teams to contact you. Panasonic now requires that you obtain and install software which diagnoses and controls the state of this TOUGHBOOK's battery as follows:

Please ensure that you have accepted the download and installation of this diagnosis and control software on your CF-C2 no later than 12th October 2020 in order to avoid disruptions or data loss on your PC.

 

BATTERY DIAGNOSIS CONTROL SOFTWARE

30/03/2020

Eerst en vooral wil Panasonic TOUGHBOOK Europe alle mensen in de frontlinie bedanken die ervoor zorgen dat ons dagelijks leven en onze bredere infrastructuur blijven draaien in de mate van het mogelijke.

Vervolgens informeren wij u graag over de maatregelen die we nemen om onze Europese klanten, channelpartners en medewerkers te ondersteunen in deze moeilijke periode waarin we te maken hebben met de impact van het Coronavirus (COVID-19).

27/11/2019

De geschikte hardware kiezen is steeds belangrijker in het gedigitaliseerde landschap waarin bedrijven zich bevinden. Bovendien is de juiste hardware ook cruciaal om bedrijven duurzamer en vooral efficiënter te maken, en dat beseft ook Siemens. Zo heeft de Rolling Stock Business van Siemens Mobility Ltd zijn 550 treinonderhoudsingenieurs op 11 treinonderhoudsdepots in het Verenigd Koninkrijk met robuuste Panasonic Toughbook 20 mobiele computers voorzien.
 

25/10/2019

Digitaliseren loont. Agoria berekende dat als een bedrijf 1 euro in IT investeert, de toegevoegde waarde met 1,38 euro stijgt. Dit rendement kan nog verder omhoog als in het digitaliseringstraject ook rekening wordt gehouden met de hardware. Nog te vaak worden buitendienstmedewerkers op pad gestuurd met een laptop, tablet of handheld die niet bestand is tegen die werkomstandigheden. Als die medewerker dan geconfronteerd wordt met een apparaat dat niet meer werkt of een batterij die alweer plat is, wordt de productiviteitswinst van de digitalisering snel tenietgedaan.

Pages