Nieuws

2/07/2021
 

Circet Benelux heeft haar Nederlandse field service engineers uitgerust met nieuwe CF-20 robuuste hybride notebooks van Panasonic Toughbook. De notebooks worden gebruikt voor de dagelijkse werkplanning, het rapporteren van bevindingen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de regenbestendigheid, de vijf jaar garantie en het leasingaanbod van CHG met een vervangingscyclus van de apparatuur hebben de doorslag gegeven voor de CF-20 Thoughbook van Panasonic.

15/06/2021

Panasonic heeft vandaag een gloednieuwe robuuste tablet voorgesteld: de Toughbook G2. Deze tablet is ontworpen met het oog op toekomstige communicatietechnologieën, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, maar kan nog steeds worden verbonden met belangrijke legacy-systemen. Dit maakt de Toughbook G2 de ideale veelzijdige tablet voor mobiele werkers.

14/05/2021

Gemakkelijk te gebruiken met één hand, aanpasbaar voor diverse taken en krachtig en sterk genoeg om de meest intensieve werkdagen aan te kunnen

23/03/2021

Panasonic komt met een upgrade van de populaire Toughbook 33 robuuste laptop met afneembare tablet. Ten opzichte van de vorige versie is deze 40% sneller en voorzien van dubbel zoveel werkgeheugen en opslagruimte en dat voor een vergelijkbare prijs. De Toughbook 33 wordt nu al gebruikt door heel wat Europese hulpdiensten en buitendienstmedewerkers. Met deze upgrade, die vanaf nu verkrijgbaar is, verstevigt Panasonic haar positie van marktleider in Europa.

Pages