Circet Benelux rust 250 Nederlandse field service engineers uit met Toughbook CF-20

 

Circet Benelux heeft haar Nederlandse field service engineers uitgerust met nieuwe CF-20 robuuste hybride notebooks van Panasonic Toughbook. De notebooks worden gebruikt voor de dagelijkse werkplanning, het rapporteren van bevindingen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de regenbestendigheid, de vijf jaar garantie en het leasingaanbod van CHG met een vervangingscyclus van de apparatuur hebben de doorslag gegeven voor de CF-20 Thoughbook van Panasonic.

Circet Benelux is een field services bedrijf dat actief is in de Benelux. Met een team van meer dan 1.650 medewerkers verzorgen zij de uitbouw en technische ondersteuning van telecom- en energieinfrastructuur. Door de snelle groei van de organisatie in de afgelopen jaren was er geen uniforme hardware meer voor de field service engineers. Met de nieuwe CF-20 Toughbook is dit verleden tijd. Alle field service engineers beschikken nu over dezelfde apparatuur waardoor ze op een veilige en efficiënte manier de opdrachten voor hun klanten te kunnen uitvoeren.

Tom Van der Aa, Chief Digital Officer bij Circet Benelux: “om een perfecte klantenservice te kunnen bieden moeten de field service engineers optimaal bereikbaar zijn om efficiënt in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten. Via onze eigen Circet Service Cruiser cloudsoftware wordt de werkplanning digitaal naar onze medewerkers gestuurd. Hierdoor verloopt onze dienstverlening zeer efficiënt en kunnen we ervoor zorgen dat snel de meest geschikte field engineer voor het oplossen van het probleem bij de klant aanwezig is. De apparatuur voldoet aan de specificaties en beveiligingsvereisten van onze klanten. Door deze verdergaande digitalisering zijn we in staat om de klantenservice van onze klanten verder te verbeteren.”

Margot Lannoy, Country Manager Benelux bij Panasonic Mobile Solutions Business Division: “We merken dat steeds meer bedrijven de overstap beginnen maken naar hybride toestellen net vanwege de flexibiliteit die deze toestellen kunnen bieden aan hun werknemers. Naast deze flexibiliteit bieden de toestellen dan ook nog eens de mogelijkheid om alle functies die medewerkers nodig hebben te integreren in één enkel toestel om zo volledig paperless te kunnen werken met een optimale connectiviteit.”

Voor meer informatie: www.toughbook.be