• De fully-rugged Toughpad FZ-G1 tablet met Windows 10 Pro

    Fully rugged Toughpad FZ-G1
    with Windows 10 Pro

De nieuwste upgrade van de robuuste Toughpad FZ-G1 10,1” tablet is nog krachtiger

Verbeterde prestaties en communicatiemogelijkheden met langere batterijduur

ZELLIK.  28 JUNI 2016

Panasonic lanceert zonet de vierde generatie van de fully rugged Toughpad FZ-G1 10,1” tablet met verbeterde prestaties en communicatiemogelijkheden, een batterijduur tot 14 uur en Windows 10 Pro. De Toughpad FZ-G1 is populair in sectoren met veel buitenkantoormedewerkers, zoals bijvoorbeeld nuts- en telecommunicatiebedrijven, transport en logistiek, inspectiediensten, servicebedrijven en hulpdiensten, maar ook retail en productiebedrijven. Zo vertrouwen in België onder andere de logistieke beheerders van EXMAR Ship Management en de thuisverpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis van Antwerpen op de FZ-G1 voor hun taken.

De FZ-G1mk4 levert hogere prestaties bij een lager verbruik dan concurrenten in deze categorie, dankzij de 6e-generatie Intel® Core™ i5-6300U vPro™-processor (3 MB cache, 2,4 GHz tot 3,0 GHz met Intel® Turbo Boost Technology). De ingebouwde Intel® HD Graphics 520 GPU biedt verbeterde grafische prestaties. De standaard batterijautonomie is 14 uur en de optionele high-capacity batterij zorgt nu voor 28 uur continue werktijd. De Intel® dual-band wireless-AC 8260 wifi en Bluetooth® versie 4.1 klasse 1 leveren verbeterde communicatiemogelijkheden, terwijl de 8-megapixel camera aan de achterkant documentatie en beeldmateriaal helder en gedetailleerd vastlegt.

"De Panasonic Toughpad FZ-G1mk4 is het bewijs dat wij streven naar toekomstgericht zakelijk computergebruik", verklaart Jan Kaempfer, General Manager Marketing voor Panasonic Computer Product Solutions. "We verbeteren continu de prestaties en de functionaliteit van ons gamma robuuste Toughpad-tablets en Toughbook-notebooks, die  we aanbieden met een groot assortiment accessoires en randapparatuur. Onze klanten weten dat wij onze robuuste toestellen bouwen om lang mee te gaan en wij ze ook continu verder ontwikkelen. Daarom kunnen zij met het volste vertrouwen in onze mobiele apparatuur investeren.”

De fully rugged Toughpad FZ-G1-tablet met Windows 10 Pro is perfect leesbaar in alle weersomstandigheden, zelfs in fel zonlicht of hevige regen, en is dus ideaal voor mobiele werknemers die buiten kantoor werken. Met de capacitieve multitouch-display voor 10-vingerbediening, de waterdichte IP 55 digitalisatorpen voor efficiënt gebruik zelfs in de regen en configureerbare poorten naar behoefte van de klant, kan dit apparaat ook in een buitenomgeving gebruikt worden voor het bekijken van HD-documentatie en afbeeldingen. Verder is de Toughpad voorzien van de benodigde connectiviteitsopties om overal in contact te blijven. De flexibele configuratiepoort biedt zakelijke gebruikers alle benodigde poortopties aan in een compacte, fully rugged en lichte tablet.

Beschikbaarheid en prijs
De Toughpad FZ-G1mk4 is beschikbaar vanaf 2.299 euro excl. btw. Voor producttechnische informatie kunt u de productpagina van de Toughpad FZ-G1 raadplegen. Voor levertijden en prijzen gelieve ons te contacteren via het contactformulier.