• FZ-B2

    Fully rugged, fanless Android™ Tablet with 7" outdoor display

Krachtige upgrade van de robuuste Toughpad FZ-B2 Android 7-inch tablet van Panasonic

Betere prestaties en uitgebreide opties voor professionals

Zellik, 31 mei 2016. Panasonic introduceert de nieuwste generatie van de Toughpad FZ-B2-tablet 7-inch tablet met krachtigere prestaties, meer beheersmogelijkheden en meer flexibiliteit voor mobiele werknemers. De fully-rugged Toughpad FZ-B2mk2 biedt met de nieuwste Intel® AtomTM x5-Z8550 Quad Core-processor (2 MB cache, 1,44 GHz tot 2,4 GHz) en het AndroidTM 6.0 Marshmallow-besturingssysteem, tot 32% betere* prestaties dan zijn voorganger. De batterijautonomie van de hot swappable batterij is verlengd tot maximaal 8 uur of 16 uur met de optionele batterij met hoge capaciteit. Het lichte, ergonomische en ventilatorloze design van de tablet blijft onveranderd.

De FZ-B2mk2 kan volgens de behoeften van de klant worden aangepast met een geïntegreerde barcodelezer, smartcardlezer, LAN en 4G. Het is de eerste robuuste tablet met een USB 3.1  type C-poort voor het eenvoudig kopiëren en overbrengen van bestanden van een AndroidTM -toestel naar een pc, met transmissiesnelheden tot aan 5 Gbps.

Om IT-administrators de nodige flexibiliteit en veiligheid te garanderen beschikt de FZ-B2mk2 over Google AndroidTM for Work, waardoor het device kan worden voorzien van gescheiden werk-en privé-profielen. Daarnaast zorgt de door Panasonic meegeleverde configureerbare updatesoftware ervoor dat IT-beheerders toestellen op het terrein beter dan ooit kunnen beheren. Met de optionele FOTA-service kunnen IT-beheerders per gebruikersgroep het besturingssysteem en toepassingen bijwerken en met de optionele SCOMO-service kunnen aangepaste image-updates per gebruikersgroep draadloos worden doorgegeven.

De Toughpad FZ-B2mk2 beschikt over een brede kijkhoek, met een hoge zichtbaarheid (500 cd/m2). Die zorgen ervoor dat het scherm leesbaar blijft in alle omstandigheden. Het capacitieve touchscreen kan worden gebruikt met de blote hand, met handschoenen aan of met een optionele passieve stylus. Voor organisaties die zowel AndroidTM-als Windows-devices gebruiken, kan de Toughpad FZ-B2 worden gebruikt met dezelfde randapparatuur (cradles, voertuigbevestigingen, accu's en laders) als de Toughpad FZ-M1 7-inch Windows tablet.

Daarnaast heeft de robuuste tablet een geüpgrade Full HD-webcamera aan de voorkant en een 8 MP-camera aan de achterkant en is hij uitgerust met geïntegreerde directionele arraymicrofoons, ideaal voor communicatie, conference calls en spraakherkenningssoftware. Dankzij de nieuwste Intel® Dual Band® Wireless-AC 8260-technologie voor supersnelle gegevensoverdracht en Bluetooth® v4.2 garandeert de FZ-B2mk2 een optimale connectiviteit in alle locaties of situaties.

De Toughpad FZ-B2mk2 doorstaat valtests tot 150 cm, heeft een IP65-classificatie voor stof- en waterbestendigheid en werkt uitstekend bij temperaturen tussen -10 en +50 °C (Getest in een Panasonic-fabriek).

Beschikbaarheid en prijs
De Toughpad FZ-B2 is leverbaar vanaf eind juli 2016 voor een prijs vanaf 898 excl. btw. Voor producttechnische informatie kunt u de productpagina van de Toughpad FZ-B2 raadplegen. Voor levertijden en prijzen gelieve ons te contacteren via het contactformulier.

* Op basis van AnTuTu-benchmark V5.6