• Toughbook CF-D1

    Gemaakt voor prestaties.

Panasonic lanceert krachtige upgrades voor Toughbook CF-D1

Hogere prestaties en nieuwste besturingssysteem Windows 10 Pro

Zellik, 18 mei 2016  Panasonic  kondigt een upgrade aan van haar robuuste 13.3 inchToughbook CF-D1 tablet, een van de meest gebruikte diagnostische tablet in de Europese automotive industrie. De Toughbook CF-D1 is specifiek ontworpen voor technici die diagnoses moeten doen op motoren, voertuigen en machines, zowel in de werkplaats als in een buitenomgeving.

De nieuwe CF-D1mk3 biedt hogere prestaties met een lager energieverbruik , waardoor het de krachtigste diagnostische programma’s kan draaien. Dit gebeurt dankzij een nieuwe 6e generatie Intel® Core™ i5-6300U vPro™-processor (3 MB cache, 2,4 GHz tot 3,0 GHz met Intel® Turbo Boost Technology). Daarnaast is de batterijduur van de Toughbook CF-D1 verhoogd met 50% zodat het toestel nu 12 uur kan functioneren zonder te hoeven te verwisselen van batterij.  Daarnaast heeft de CF-D1mk3 ook Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN and V4.1 class 1 Bluetooth en een 5MP camera achteraan voor diagnostische data vast te leggen.

De CF-D1mk3 beschikt over een geüpgrade 13.3” widescreen HD lcd-display met LED backlight, speciaal ontworpen voor real-time diagnostische programma’s, telematische data te lezen en schema’s te bekijken. Dit scherm heeft een upgrade gekregen met de nieuwste IPS-display technologie (400cd/ m²). Door deze IPS-display is het scherm perfect zichtbaar in alle omstandigheden en kan het resistieve touchscreen bediend worden met handschoenen of een pen.

De CF-D1mk3 kan via drie modulaire poorten geconfigureerd worden naar de behoefte van de klant met alle mogelijke gespecialiseerde poorten die nodig zouden zijn voor een betrouwbare overdracht van diagnostische data. Zo kunnen de poorten geconfigureerd worden met een Serial- of VGA-poort, een tweede LAN-poort of twee robuuste USB-poorten.

Op de nieuwe Toughbook CF-D1 is Windows 10 Pro vooraf geïnstalleerd op de CF-D1mk3 met een optionele downgrade naar Windows 7 Professional met uitgebreide Windows 7 Skylake-systeemondersteuning. Door het robuuste ontwerp heeft de CF-D1mk3 ook een IP65 rating waardoor deze bestand is tegen water en stof en bestand is tegen valpartijen van maximaal 90cm.

Elke Toughbook wordt geleverd met een hardwaregarantie van 3 jaar bij regulier gebruik voor de bestemde doeleinden en 5 jaar garantie op onderdelen met een reparatiegarantie van 96 uur.

Voor meer producttechnische informatie ga naar de productpagina van de Toughbook CF-D1. Voor prijs-en leverinformatie contacteer ons via het contactformulier.