Panasonic lanceert upgrade van de Toughbook CF-54 semi-rugged notebook

Hogere prestaties en het nieuwste besturingssysteem Windows 10 Pro op de Panasonic Toughbook CF-54 mk2

Zellik, 3 mei 2016. Panasonic introduceert de nieuwste generatie Panasonic Toughbook CF-54 notebooks. De zeer lichte en dunne semi-rugged Toughbook CF-54mk2 is uitgerust met Windows 10 Pro als besturingssysteem en levert nog betere prestaties. Met de Toughbook CF-54mk2 richt Panasonic zich vooral op de mobiele professionals zoals inspectiemedewerkers, architecten en overheids- en veiligheidspersoneel, maar ook op technische sectoren zoals automotive, service en maintenance.

De Panasonic Toughbook CF-54mk2 levert hogere prestaties bij een lager verbruik dan vergelijkbare notebooks dankzij de 6e-generatie Intel® Core™ i5-6300U vPro™-processor (3 MB cache, 2,4 GHz tot 3,0 GHz met Intel® Turbo Boost Technology). Daarnaast levert de ingebouwde Intel® HD Graphics 520 GPU uitstekende grafische prestaties. De Full HD-versie van de CF-54 mk2 heeft optioneel AMD FireProTM M5100-graphics voor nog hogere grafische prestaties. De 14-inch display is beschikbaar in HD (1366x768), Full HD (1920x1080) of Full HD met capacitief multi-touch touchscreen, voor verschillende werkomgevingen.

Windows 10 Pro is vooraf geïnstalleerd op de CF-54mk2 waarbij een downgrade mogelijk is naar Windows 7 Professional met uitgebreide Windows 7 Skylake-systeemondersteuning. Verbeterde communicatiemogelijkheden worden geleverd door Intel® dual-band wireless-AC 8260 wifi en versie 4.1 klasse 1 bluetooth.

Het HD-model en beide Full HD-modellen hebben een 256 GB SSD. Daarnaast beschikt de CF-54mk2 over een optionele 2-megapixel webcam, zodat videocommunicatie op alle locaties en in alle omgevingen kan worden uitgevoerd. Het apparaat heeft ook een optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting dat gemakkelijk te bedienen is in het donker.

Op kantoor of onderweg, met de CF-54 mk2 zijn mobiele professionals altijd verbonden dankzij uitgebreide zakelijke interfaces, zoals een LAN-poort, VGA-, HDMI-, True Serial-, USB 3.0- of 2.0-poort en een SD-kaartsleuf. Het modulaire ontwerp kan ook nog worden uitgebreid met een optionele 4G LTE, dual-passthrough antenne, contactloze smartcardlezer en vingerafdruklezer, 2e LAN-, rugged USB-, speciale gps- of 4e USB 2.0-poort.

Met één batterij met een levensduur van 11 uur voldoet de CF-54mk2 aan de vereisten van moderne drukbezette mobiele medewerkers en beschikt over een Hot-Swap functie en een optionele 2e batterij waarmee een totale batterijduur van maximaal 18 uur kan worden bereikt. Door zijn semi-robuuste eigenschappen is de CF-54mk2 ook bestand tegen valpartijen van maximaal 76cm.

Elke Toughbook wordt geleverd met een hardwaregarantie van 3 jaar bij regulier gebruik voor de bestemde doeleinden en 5 jaar garantie op onderdelen met een reparatiegarantie van 96 uur.

Voor meer producttechnische informatie ga naar de productpagina van de Toughbook CF-54. Voor prijs-en leverinformatie contacteer ons via het contactformulier.