Panasonic rust servicemonteurs van SMT uit met robuuste CF-33 Toughbook

SMT Services Machinery Trucks heeft recentelijk al haar servicemonteurs uitgerust met nieuwe CF-33 robuuste hybride tablets van Panasonic Toughbook. De Toughbooks worden gebruikt voor de dagelijkse planning, het inscannen van geleverde onderdelen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de ingebouwde barcode scanner en de uitstekende aftersales service van Panasonic hebben de doorslag gegeven.

De servicemonteurs van SMT zijn elke dag op de baan om klanten te helpen optimaal gebruik te maken van het beschikbare machinepark. Snelheid en beschikbaarheid is hierbij van essentieel belang. Doordat alle servicemonteurs continue zijn aangesloten op het netwerk en realtime inzicht is in de voorraden, kunnen klanten snel worden geholpen.

Voor de vervanging van de hardware ging SMT op zoek naar een robuust zakelijk toestel dat naadloos werkt op de bestaande systemen en de servicemonteurs de mogelijkheid geeft om veilig en efficiënt te werken.

Helderheid van het scherm, een lange batterijduur en een uitstekende connectiviteit waren dan ook noodzakelijk eisen waaraan het nieuwe toestel moest voldoen. Met de 4G module in de notebook kan er altijd verbinding gemaakt worden met de backoffice om verdere documenten of informatie uit te wisselen. Bovendien zijn alle auto’s uitgerust met een specifiek docking station voor de CF-33 met autolader.

Service verlenen is bij SMT een hoge prioriteit en dat verwachten zij ook van hun eigen leveranciers. Mede door de technische support van Panasonic heeft SMT snel de overdracht naar de nieuwe hardware kunnen realiseren. En mocht er eens iets niet werken met een van de Toughbooks, dan weten ze dat ze kunnen rekenen op de snelle aftersales service van Panasonic. Bovendien was het een leuke extra dat de Toughbooks konden worden voorzien van het SMT logo.