Phone number: +32 2 481 03 73
  • FZ-B2

    Fully rugged, fanless Android™ Tablet with 7" outdoor display

Panasonic Toughbook stelt de Toughpad FZ-B2 voor op ICT en Logistiek

Nieuwste Toughpad tablet vervolledigt de 7”-serie die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven met mobiele professionals in de meest uiteenlopende sectoren

Panasonic Toughbook heeft vandaag de meest krachtige en multi-inzetbare, professionele Android-tablet in haar Toughpad tablet gamma gelanceerd. Dat gebeurde tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek in Utrecht (Nederland). De Toughpad FZ-B2 wordt gekenmerkt door een lange batterijduur, hoge schermleesbaarheid en een flexibele uitbreidingsmodule. De robuuste tablet is een ideale tool voor mobiele professionals die lichte toepassingen gebruiken of voor ondernemingen die inzetten op open source besturingssystemen.

Klaar voor werk

De fanless Toughpad FZ-B2 hoort bij de meest krachtige en best presterende 7” Android-tablets op de markt. Het toestel draait AndroidTM 4.4 en beschikt over de laatste nieuwe Intel® Celeron® Processor N2930 (Quad Core - tot 2.16GHz), 2GB RAM geheugen en 32GB schijfruimte. Op de Toughpad FZ-B2 kan tot 7 uur* gewerkt worden dankzij de verwisselbare batterij. De werktijd kan zelfs nog verlengd worden met de hot-swappable-batterijfunctie in de uitbreidingsmodule.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit en duurzaamheid

Met haar capacitieve, 5-finger-multitouch WXGA-scherm (1280x800) biedt de Toughpad FZ-B2 een hoge beeldkwaliteit. Het toestel heeft een extra brede kijkhoek, versterkt anti-reflecterend glas, een hoge contrastratio en hoge helderheid (500 cd/m2). Ondanks zijn compacte formaat is de tablet bovendien bestand tegen valpartijen van op 150cm, tegen stof en water (IP65), en werkt zelfs bij extreme temperaturen (-10 tot +50°C).

Geoptimaliseerd voor professionals

De Toughpad FZ-B2 weegt slechts 540g en is amper 18mm dik. Daarnaast beschikt het toestel standaard over features zoals moderne WLAN 802.11ac-technologie, Bluetooth® v4.0, een front web camera met microfoon en een 5MP rear camera, alsook een volwaardige USB 3.0-, microSD-, Headset-, DC-In- en microSIM-poort. De FZ-B2 is ook veelzijdig in te zetten in iedere situatie dankzij de uitbreidingsmodule die de tablet uitrust voor gespecialiseerd werk. Essentiële tools zoals een 2D-barcode scanner, een Smartcard reader, WWAN met de recente Gobi 5000 technologie, een pass through antenne voor voertuigen en een hot-swappable batterijfunctie zijn via de module te integreren.

Sectorspecifieke accessoires

De Toughpad FZ-B2 sluit aan op de reeks professionele 7-inch tablets van Panasonic Toughbook waartoe ook de Toughpad FZ-M1 met Windows 8.1 Pro en de Toughpad FZ-M1 Value met Windows 8.1 behoren. Vanuit bedrijfsoogpunt is het handig dat alle 7”-toestellen van Panasonic Toughpad dezelfde form factor delen, waardoor je de vele beschikbare accessoires (zoals docks, chargers, holsters, etc.) met elk model kunt gebruiken.

De Toughpad FZ-B2 is verkrijgbaar vanaf december 2014. Gedetailleerde productspecificaties zijn te vinden op de productpagina van de Toughpad FZ-B2. Voor prijzen en beschikbaarheid, gelieve +32 2 481 03 73 of toughbook.benelux@eu.panasonic.com te contacteren

* Gemeten bij een LCD-helderheid van 150 cd/m², waarbij de webbrowser om de 20 seconden werd vernieuwd via WLAN. De batterijduur is afhankelijk van de gebruikssituatie en de aangekoppelde tools.