• Scancoverytrialpic

Team Spitsbergen steunt op Toughbook CF-20 tijdens ScanCovery Trail

In januari 2017 heeft Team Spitsbergen een autotocht naar de Noordkaap gemaakt. Niet zo maar een autotocht, de ScanCoveryTrial. Dit is een puzzeltocht van 7000 km in de meest barre winterse omstandigheden denkbaar. Het rijden van deze tocht stond geheel in het teken van aandacht te creëren voor PTSS binnen de Nederlandse Defensie en met het nobele doel om geld in te zamelen voor Stichting Hulphond. Panasonic Toughbook wilde aan dit initiatief ook een steentje bijdragen en heeft daarom een Panasonic Toughbook CF-20 beschikbaar gesteld voor het team.

De robuuste Panasonic Toughbook CF-20 was hun betrouwbare, snelle, compacte en handzame partner tijdens deze tocht. De ruime hoeveelheid poorten van USB tot netwerk en HDMI maakte het gemakkelijk om het toestel te combineren met een weerstation en een externe GPS antenne. Het dockingstation met 2e batterij plus een extern toetsenbord zorgden voor moeiteloos gebruik gedurende de hele tocht.

De tocht was een groot succes voor Team Spitsbergen en heeft voor veel aandacht voor PTSS binnen de Nederlandse Defensie gezorgd. Dat niet alleen; er is maar liefst €7.500,- opgehaald voor Stichting Hulphond!

Panasonic Toughbook is uiteraard ontzettend trots op Team Spitsbergen voor het, mede door assistentie van de CF-20,  behalen van zo’n fantastisch resultaat!